Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
19.08.2025, 20:06
Nagroda hex odebrana, ale testy najwcześniej pojutrze, więc i fotka pojutrze, żebym z próżni nie wyciągał
Swoją drogą ciekawa historia, bo otrzymałem kod, wygenerowałem QR i usunąłem kody odbioru, a się okazało, że przekierowane na skrzynkę starego typu bez czytnika QR no i byłem w ciemnej dupie
(a nie mam pojęcia jak z QR odzyskać tel i kod)
Piszę w pocie czoła do Pabla czy aby na jeszcze ten kod, bo mógł usunąć ślad po tym jak potwierdziłem przyjęcie koda. Notka napisana wchodzę na mejla, a tam Pablo napisał mi znowu kody
Jakby w myślach czytał
Także QR wygodne, ale lepiej nie usuwać danych odbioru

Swoją drogą ciekawa historia, bo otrzymałem kod, wygenerowałem QR i usunąłem kody odbioru, a się okazało, że przekierowane na skrzynkę starego typu bez czytnika QR no i byłem w ciemnej dupie
(a nie mam pojęcia jak z QR odzyskać tel i kod)Piszę w pocie czoła do Pabla czy aby na jeszcze ten kod, bo mógł usunąć ślad po tym jak potwierdziłem przyjęcie koda. Notka napisana wchodzę na mejla, a tam Pablo napisał mi znowu kody
Jakby w myślach czytał
Także QR wygodne, ale lepiej nie usuwać danych odbioru