Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
(16.08.2025, 20:57)horsii napisał(a): Dezorientacja, nieogar, stanąłem w miejscu i sie zaczałem "modlić" do tego grila kurwa xD az musiałem usiąść na trawniku. Po paru minutach juz ogarnąłem, ale dalej byłem zrobiony jak sam skurwysyn, "przechodziły" po mnie fale jakieś czy inny chuj, no czapa sroga. Na początku było trudno myśli pozbierać jak się chciało podzielić jakimś bardziej wyrafinowanym konceptem niz "kuurwa ale pizda".
Jak to szanowny koleszko nie jest KANAPOWA PIZDA - to ja nie wiem do czego bijesz w mojej wypowiedzi, która skomplikowana nie jest... zwł kiedy mówimy o dawkach 500mg+ ... sam się wyjaśniłeś. I kompletnie nie rozumiem po co komentujesz moją recke...
(24.08.2025, 05:30)horsii napisał(a): " Efekty eufo mefedronowe pow. 500mg... poniżej tej dawki...spoko rekreacyjny staff"
A ponizej tej dawki... to jest jakie? Terapeutyczne?![]()
Mefedron kanapowy... urwa ja nie wiem co wy tam robicie, ale jak mefedron jest kanapowy dla was, to po 4-cmc powinniście chyba tracić przytomność i spać na podlodze, leząc tam gdzie sie przewrócicie, tak jakby wam nagle propofol wstrzyknęli:
nie wiem po co ironizujesz w terapeutyczne dawki, które jak dla mnie ( i jak widać dla Ciebie ) ..są po prostu czysto "REKREACYJNE"!
Tak to sobie nazwałam, bo wg. mnie idealnie ten wyraz wpasowuje się w odczucia, jakie mam ja i zapewne i TY w dawkach do 200mg...
ot taki... spoko strzał ... nic więcej.
tam nic dziwnego w tej recenzji z mojej strony nie ma i nie było. A sam towar od Escobar jest bez zarzutu, który to też od siebie gorąco POLECAM.

horsii na spokojnie... nic się nie dzieje.
(24.08.2025, 21:38)smakosz napisał(a): wy serio walicie tego mefa takie dawki powyżej 500 mg?ja mimo dużego doświadczenia waliłem 200, max 300 mg i było zajebiście
wszystko zależy czego od mefa oczekujesz
czasami chcesz po prostu sobie poprawić humor, mieć "normalny dzień" a czasami jebnąć sobie porządnie i rozkoszować się przeza chwilę wspomnianą "kanapową fazą". Każdy musi wyczuć swoją dawkę...

ja mimo dużego doświadczenia waliłem 200, max 300 mg i było zajebiście