Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
30.08.2025, 14:23
Była kiedyś dość mocna dyskusja, wielu userów w tym temacie się udzieliło, zresztą sama dodałam swoje 3 grosze haha
kurcze nie wiem czy to nie było przypadkiem w wątku sławetnego vendora który tu wgl mefem zaczał handlować prawie 1.5 roku temu
Ja po prostu nie jestem fanką kolorowych kryształków, co nie znaczy że takowe moga nie mieć swojej mocy
Nie chcę się wypowiadać bo nie jestem kompetentna w tym temacie, a szukać na necie mi się też za wiele nie chce.
Kiedyś mi dobry znajomy powiedział tylko tyle, jak kryształ jest kolorowy nie daj boże mokry i kolorowy ( a już wgl taki który wchodzi w pomarańcz ) nie tykaj tego, szkoda zdrowia. I chyba tyle mam do powiedzenia w tym temacie...
Mam nadzieję JureKiler że jesteś zadowolony z obecnego sortu, ja ogólnie byłam bardzo. pozdruFFka
kurcze nie wiem czy to nie było przypadkiem w wątku sławetnego vendora który tu wgl mefem zaczał handlować prawie 1.5 roku temuJa po prostu nie jestem fanką kolorowych kryształków, co nie znaczy że takowe moga nie mieć swojej mocy
Nie chcę się wypowiadać bo nie jestem kompetentna w tym temacie, a szukać na necie mi się też za wiele nie chce.
Kiedyś mi dobry znajomy powiedział tylko tyle, jak kryształ jest kolorowy nie daj boże mokry i kolorowy ( a już wgl taki który wchodzi w pomarańcz ) nie tykaj tego, szkoda zdrowia. I chyba tyle mam do powiedzenia w tym temacie...
Mam nadzieję JureKiler że jesteś zadowolony z obecnego sortu, ja ogólnie byłam bardzo. pozdruFFka