Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
30.08.2025, 17:05
A czym to (oprócz natężenia) różni się ta euforia po 3MMC od tej po 3CMC, biorąc pod uwagę, jak to wspomniałaś "budowę cząsteczki"? 
Nie jest to przypadkiem tak, że serotonina, to serotonina i 3MMC po prostu uwalnia jej więcej? Ucz mnie mistrzu.
Chociaż...
Masz rację, nie będę dalej wchodził z Tobą w polemikę, bo myślę, że dzieli nas przynajmniej 30 punktów iq, a na czyją korzyść...
Głupiemu nie przetłumaczysz, a mądremu nie musisz.
Rzecz jasna, że chciałem dla Ciebie dobrze - nigdy w życiu nie śmiał bym życzyć Ci czegokolwiek złego (bo regulamin forum mi nie pozwala
)
Zatem oczywiście pozdrawiam i życzę, żebyś nigdy nie przedawkowała tego legendarnego świetnego mefedronu. <3

Nie jest to przypadkiem tak, że serotonina, to serotonina i 3MMC po prostu uwalnia jej więcej? Ucz mnie mistrzu.
Chociaż...
Masz rację, nie będę dalej wchodził z Tobą w polemikę, bo myślę, że dzieli nas przynajmniej 30 punktów iq, a na czyją korzyść...
Głupiemu nie przetłumaczysz, a mądremu nie musisz.
Rzecz jasna, że chciałem dla Ciebie dobrze - nigdy w życiu nie śmiał bym życzyć Ci czegokolwiek złego (bo regulamin forum mi nie pozwala
)Zatem oczywiście pozdrawiam i życzę, żebyś nigdy nie przedawkowała tego legendarnego świetnego mefedronu. <3
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that