Witajcie, brane to było. Cóż. Przyszło idealnie zapakowane. Nie może być lepiej. Kto zamówił wie skąd taka cena za transport. Przyszło całkowicie zmielone. Wyglądało przepięknie bialutkie i puszyste jak śnieg dosłownie. Robiło bardzo dobre wrażenie. Przypominało alfy sprzed lat które również miałem śnieżno białe. Nie miałem dużych nadziei mimo wszystko bo testowałem większość które są dostępne aktualnie u innych i odczucie były… hmmm różne. 2 dni latałem na innych substancjach gdy podchodziłem do tej alfy. Na oko 30-50mg poszło. I ta śmieszna ilość wyrwała mnie z butów na kilka godzin. Libido poziom zwierzęcy. Wróciłem do czasów gdy A PVP latały z czystością ponad 90%. Nie do podrobienia. Ogolnie zjadłem mniejsze pol i reszta poszła w kibel bo na jednym gramie latalbym kolejne 3dni a już i tak prace miałem przewalona. Uzależnienie od substancji tak silne ze w myślach wracałem do tych momentów po ponad miesiącu od zakończenia. Ocena 11/10. Odradzam wszystkim. Jesli już musisz baw się słabszymi substancjami.