Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
21.09.2025, 13:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.09.2025, 14:01 przez DrakoMalfoy.)
![[Obrazek: IMG-6039.jpg]](https://i.ibb.co/LXkc4hh7/IMG-6039.jpg)
Nagroda odebrana 2 tygodnie temu przekazana dla zaznajomionego szczura z uwagi iż nie stacjonuje ostatnimi czasy w Polsce.
Szczur trochę był zawiedziony ale to pewnie. Dla tego że jest przyzwyczajony do chlorów wchodzi dużo wolniej z opóźniaczem w stosunku do chlorów. Mówi że nie uświadczył tu żadnej euforii tylko pusta stymulacje. Co odrazu zdementuje ponieważ prowadzi siedzący tryb życia jeżeli chodzi o profilaktykę(suplementy) sport to u niego równe zero więc nie ma co się dziwić. Wystąpiły u niego również po problemy gastryczne
Z czystej ciekawości ściągnąłem te samo 4mmc dla swojego brat za granicę i obserwowałem działanie pierwsze podania per nohal wykurwily go niemiłosiernie oczy czarne całe jak szatan wystąpiło falowanie obrazu ale towarzyszyło temu rozleniwienie, brak chceci do działania z czasem co raz bardziej się pogłębiając.
Podsumowując jest to czysty euforyk kanapowiec na imprezę raczej się nie nada na posiadówki domowe walenie gruchy czy granie myślę ze tak. 👏
Sorry za moją ogólnikową opinię ale ze względu na zapracowanie i brak umiejętności jej pisania napisałem jej najważniejsze aspekty.
Be objective and honest.