Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
26.09.2025, 14:52
Escobar no to sprawdź jeszcze raz, bo chyba jednak nie.
To naprawdę gruba ryba musi być ten Twój "hurtownik"XD Gdzie kupuje resztę, na telegramie?
Nie wiem skąd te wszystkie komentarze o tej expresowej wysyłce? Zamówiłem 1 raz w ***** jakoś na początku tygodnia *****, i od razu opłaciłem po otrzymaniu portfela. Dzisiaj już wiem, że w weekend to na imprezie będę mógł co najwyżej piwo z baru wypić. Zamawiałem wcześniej kilka razy u @highlife i jeśli zamówiłem do wtorku do w piątek miałem zawsze.
(22.08.2025, 11:01)Lifeisbrutal napisał(a): @"Antek991" Tak pvp od Escobar jest kocur, mam ziomka hurtownika który zakupił u esco alfę i leci już kolejne zamówienie. Prima sort z tej alfy. Jest krótka recka w dziale esco na temat tej alfy.
To naprawdę gruba ryba musi być ten Twój "hurtownik"XD Gdzie kupuje resztę, na telegramie?
Nie wiem skąd te wszystkie komentarze o tej expresowej wysyłce? Zamówiłem 1 raz w ***** jakoś na początku tygodnia *****, i od razu opłaciłem po otrzymaniu portfela. Dzisiaj już wiem, że w weekend to na imprezie będę mógł co najwyżej piwo z baru wypić. Zamawiałem wcześniej kilka razy u @highlife i jeśli zamówiłem do wtorku do w piątek miałem zawsze.