Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
(16.10.2025, 19:35)Czeslawo napisał(a): Nie wiesz ? Trudno, niech piszą Ci co wiedzą.
Co twoja odpowiedź wnosi do tego wątku? Jasno wytłumaczyłem że wyglądał i kopie tak samo co miesiąc wcześniej mam tą samą opinie kopiować co wcześniej?
Sort jest dobry i każdy rozumny to rozumie i widzi po zdjęciach różnych użytkowników że dobre kryształy i w powtarzalne.
Przestańcie z gówno postami pisać tylko dajcie lepiej odpowiedź czy warto te 3cmc mixowac z 4mmc. Bo nie wiem czy 4mmc domówić
(nic nie odpisują nie związanego z 3cmc lub mixem tego towaru bo mi to wisi)(dużo osób nawet jednego słowa nie napisze o towarze co brali nagrody) olał niedługo opinia za hajs hejterzy forumowi tak tak zamawia też się za hajs 😅 OBIECUJE opierdole 4 recenzje 4 różnych szczurów TAKIE PRAWILNE RECENZJE nawet z nr buta a i tak wiem że 4 osoby inaczej kopie te 4 osoby 3cmc
Koniec tematu napisze 4 recenzje nie robię spamu
Jak dla mnie w recenzji liczy się zdjęcie, wygląd, wysyłka bez scamu i czy towar jest aktywny.
A reszta to cały UJ. Każdy ma inny organizm
czytam wasze opinie biorę coś i nie klepie z fajerwerkami 😅🥲 tak samo te 3cmc mnie w miarę dobrze klepie zioma nie wie jak wyżej liczy się wygląd, lot bez scamu i czy w ogóle lepie reszta to inwidulane kwestie.Kocham recenzje że ktoś leci z tym tematem 24 godz i nie ma zwały a odlot był jak 10 lat temu 😏
Towar klepie jak miesiąc temu 👍🏿👊