Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wyszczególniona ilość postów przy rankingu nagród za aktywność.
Czy w liście osób które dostają nagrodę za aktywność.
Dałoby radę podać ilość postów które dany użytkownik napisał?
Wiem że śmieszna sprawa i więcej roboty dla Mańka ale było by jasno i klarownie kto ile postów miał 🙃
Dałoby radę podać ilość postów które dany użytkownik napisał?

Wiem że śmieszna sprawa i więcej roboty dla Mańka ale było by jasno i klarownie kto ile postów miał 🙃
Maniek napisał 18.10.2025, 15:26:
Ja jestem zdania, że skoro przez 3 lata nikomu nie przeszkadzało tak jak jest obecnie, to raczej nie będziemy tego zmieniać, tym bardziej, że przy tworzeniu listy trzeba "ręcznie" odliczać posty z działów z których silnik forum nie powinien naliczać (Hyde Park, Powitalnia) + dodatkowo po takim wyszczególnieniu liczby postów, co dwa tygodnie byśmy obserwowali pewnego rodzaju wyścigi na gównoposty , typu "aha, główny wygrany napisał 150 postów, więc ja muszę w te dwa tygodnie napisać 160, żeby wygrać".
Zobaczymy co na to powie Epsiakos
Ja jestem zdania, że skoro przez 3 lata nikomu nie przeszkadzało tak jak jest obecnie, to raczej nie będziemy tego zmieniać, tym bardziej, że przy tworzeniu listy trzeba "ręcznie" odliczać posty z działów z których silnik forum nie powinien naliczać (Hyde Park, Powitalnia) + dodatkowo po takim wyszczególnieniu liczby postów, co dwa tygodnie byśmy obserwowali pewnego rodzaju wyścigi na gównoposty , typu "aha, główny wygrany napisał 150 postów, więc ja muszę w te dwa tygodnie napisać 160, żeby wygrać".
Zobaczymy co na to powie Epsiakos
| Wiadomości w tym wątku |
|
Wyszczególniona ilość postów przy rankingu nagród za aktywność. - przez Szatan69 - 17.10.2025, 22:21
RE: Wyszczególniona ilość postów przy rankingu nagród za aktywność. - przez Czeslawo - 18.10.2025, 09:03
RE: Wyszczególniona ilość postów przy rankingu nagród za aktywność. - przez Szatan69 - 18.10.2025, 15:26
|