Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
22.10.2025, 08:10
No NEP świetny 💥 ale mi cholernie wchodził na serce i ciśnienie co Psulo cała zabawę. Libido nie ruszało co mnie zaskoczyło totalnie. Palenie vapo dawało 1-2min stymulacji po czym zasypiałem na stojąco. Czy przyczyną może być spory stres przez ostatni czas, złe odżywianie i mało jedzenia w sumie, małe nawodnienie oraz mało snu? Bo ćpania dużo nie leci ostatnio. A skąd wiem że mocny i dobry NEP bo częstowałem kilka osób i 50mg już ich fajnie robiło..także NEP 10/10
Ale nie wiem co jest ze mną:/
Ogarnę sen i odżywianie. Stres nie wiem czym zmniejszyc ale bo taki okres w życiu i trzeba przez to przejść.
Zrobię badania prolki, estro i teścia + morfologia
I zrobię za jakiś czas kolejne podejście bo aż łezka w oku się kręci że nie mogę tego poczuc a widze że to mega nepik jest i ten zapach hehe i kruszy się w palcach.
Ale nie wiem co jest ze mną:/
Ogarnę sen i odżywianie. Stres nie wiem czym zmniejszyc ale bo taki okres w życiu i trzeba przez to przejść.
Zrobię badania prolki, estro i teścia + morfologia
I zrobię za jakiś czas kolejne podejście bo aż łezka w oku się kręci że nie mogę tego poczuc a widze że to mega nepik jest i ten zapach hehe i kruszy się w palcach.