Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
24.10.2025, 10:02
Wg. tego co piszesz wychodzi na to, że Vendor jest ostatnim winnym, tego, że zamiast 4mmc przychodzi 4cmc. Ja muszę pisać wyjaśniać, też w odpowiednim czasie, najlepiej pewnie też jakbym miał konto 10 lat i odpowiednio wysoki stopień, wtedy byłbym wiarygodny. Po próbie wyjaśnienia podobnej sytuacji, która miała miejsce ok pół roku temu z Escobarem, która nic nie dała, stwierdziłem, że nie ma to sensu, dlatego nie pisałem, ale dobrze, żeby nie było napiszę do High-LifeMarket. Dodam, że zamawiałem od High-LifeMarket także dwa inne specyfiki, do których nie mam zastrzeżeń, recenzje dodałem do odpowiednich działów, odnośnie Twojego powątpiewania w moją wiarygodność. Odnośnie mojego zaangażowania tutaj, co mają powiedzieć ludzie, którzy zakłądają konto zamawiają i na tym kończy się pisanie na forum, nie każdy ma na to czas, ciekawy jestem jak tam wygląda zgodność tego co zamawiają z tym co dostają.
Odezwałem się do Vendora, dostałem odpowiedź, że późno na jakiekolwiek wyjaśnianie, bo wysyłka była już jakiś czas temu, spoko, jak najbardziej to rozumiem. Co nie zmiania faktu, że dostałem co dostałem. Chyba forum powinno słuzyć dzielenie się doświadczeniami i opiniami. Jak Vendorowi zależy to może zadbał by o to, aby nie było pomyłek przy wysyłce, aby produkt był tym czym ma być, a nie to potem na odbiorcy spoczywa ciężar wyjaśniania i proszenia się, jakaś hujnia, żeby nie nazwać tego inaczej. Może są Vendorzy, którym, nie zdarzają się takie "pomyłki".
Odezwałem się do Vendora, dostałem odpowiedź, że późno na jakiekolwiek wyjaśnianie, bo wysyłka była już jakiś czas temu, spoko, jak najbardziej to rozumiem. Co nie zmiania faktu, że dostałem co dostałem. Chyba forum powinno słuzyć dzielenie się doświadczeniami i opiniami. Jak Vendorowi zależy to może zadbał by o to, aby nie było pomyłek przy wysyłce, aby produkt był tym czym ma być, a nie to potem na odbiorcy spoczywa ciężar wyjaśniania i proszenia się, jakaś hujnia, żeby nie nazwać tego inaczej. Może są Vendorzy, którym, nie zdarzają się takie "pomyłki".