Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
27.10.2025, 21:17
Kilka słów ode mnie na temat bieżącego Mefedronu marki Escobar
![[Obrazek: M-E.jpg]](https://i.ibb.co/4wByFK9R/M-E.jpg)
Zapach, smak typowe dla tego produktu. Twardość dużo niższa niż przy tutejszym 3-CMC.
Próba wstępna sniff – 20 mg – odczekane ok. 20 min, nie stwierdzałem oznak działań niepożądanych alarmujących.
Właściwa próba oral 150 mg (zawinięte w chusteczkę – typowa bombka – i popite napojem niegazowanym) + po 10 min sniff 90 mg.
Wjazd lekko kłuje i szczypie nosek, małą łezkę można uronić.
Po doustnym przyjęciu po 10–15 min czuć takie, jakby przyjemne wiercenie w brzuchu, zadowolenie narastające z minuty na minutę.
Sniff, zgodnie z założeniami wzmacnia efekt przyjemnego naćpania, plusz, szczypta kopa energetycznego i znowu plusz.
Dawno mi tak muzyka zajebiście nie wchodziła !
Odczekane ponad 50 min, poszło trochę więcej:
dojapnie – 170 mg + nos – 120 mg.
Ta dawka już mnie konkretnie zaczęła pozytywnie miażdżyć, na oczach czuć, że grubo, takie chwilowe rozmycie, każde przełknięcie śliny "pompuje" empatię, euforię, moc - świat robi się jak najprzyjemniejszy kocyk otulający w chłodne dni.
Kolejne dawkowanie ustaliłem na nieco mniejszej ilości mg (ale jak kto woli
).
Nawadniajcie się najlepiej dobrze przyswajalnymi elektrolitami i minerałami – magnez, jeśli dorzucacie w czasie testów, to najlepiej w formie cytrynianu (jedna z najlepszych przyswajalnych form przez organizm, unikacie ewentualnych problemów żołądkowych).
Libido ?? Panieeee.
Sorcik czysty, wydajny, idealny by odlecieć na słoneczną Dominikanę i się wyluzować – POLECAM !
Pablo Escobar Dzięki za nagrodę konkursową za "aktywność", była nad wyraz udana.
![[Obrazek: M-E.jpg]](https://i.ibb.co/4wByFK9R/M-E.jpg)
Zapach, smak typowe dla tego produktu. Twardość dużo niższa niż przy tutejszym 3-CMC.
Próba wstępna sniff – 20 mg – odczekane ok. 20 min, nie stwierdzałem oznak działań niepożądanych alarmujących.
Właściwa próba oral 150 mg (zawinięte w chusteczkę – typowa bombka – i popite napojem niegazowanym) + po 10 min sniff 90 mg.
Wjazd lekko kłuje i szczypie nosek, małą łezkę można uronić.
Po doustnym przyjęciu po 10–15 min czuć takie, jakby przyjemne wiercenie w brzuchu, zadowolenie narastające z minuty na minutę.
Sniff, zgodnie z założeniami wzmacnia efekt przyjemnego naćpania, plusz, szczypta kopa energetycznego i znowu plusz.
Dawno mi tak muzyka zajebiście nie wchodziła !
Odczekane ponad 50 min, poszło trochę więcej:
dojapnie – 170 mg + nos – 120 mg.
Ta dawka już mnie konkretnie zaczęła pozytywnie miażdżyć, na oczach czuć, że grubo, takie chwilowe rozmycie, każde przełknięcie śliny "pompuje" empatię, euforię, moc - świat robi się jak najprzyjemniejszy kocyk otulający w chłodne dni.
Kolejne dawkowanie ustaliłem na nieco mniejszej ilości mg (ale jak kto woli
).Nawadniajcie się najlepiej dobrze przyswajalnymi elektrolitami i minerałami – magnez, jeśli dorzucacie w czasie testów, to najlepiej w formie cytrynianu (jedna z najlepszych przyswajalnych form przez organizm, unikacie ewentualnych problemów żołądkowych).
Libido ?? Panieeee.

Sorcik czysty, wydajny, idealny by odlecieć na słoneczną Dominikanę i się wyluzować – POLECAM !
Pablo Escobar Dzięki za nagrodę konkursową za "aktywność", była nad wyraz udana.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !