Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc
(05.11.2025, 23:21)Konrad Curze napisał(a): doxyou
Tylko, że na budowie spierdalając coś można zrobić poważną krzywdę (sobie i innym) a w domu stłuc coś / poobijać się.
Albo wypaść z balkonu albo okna.
Szach mat.
Mimo wszystko zgadzam się z tym co piszesz.
Na rusztowaniu czy przy maszynie na produkcji istnieje znacznie większa szansa na to, że zrobimy sobie kuku przez zanurzenie funkcji motorycznych.
Natomiast stymulanty domyślnie miały służyć właśnie do pracy/wykonywania jakichś zadań, a nie siedzenia w domu i patologicznej masturbacji.
W moim przypadku, w pierwszym dniu nie odczuwam i nie zauważam, żadnych zaburzeń koordynacji po stymulantach typu NEP, Alfa czy Hexen. Wręcz przeciwnie, zwiększenie koncentracji przekłada się na zwiększenie koordynacji.
Rzecz jasna to moja subiektywna opinia.
Być może miałem farta, być może moje odczucia są nietrafne - ale powyżej wymienione rzeczy spokojnie odważyłbym się stosować w pracy (nawet gdybym pracował na rusztowaniach)
Nie biorąc oczywiście pod uwagę innych aspektów, takich jak kurewskie obciążenie dla układu krwionośnego, spustoszenia w organizmie po regularnym stosowaniu i drastycznego zaburzenia koordynacji w 2/3/4 dobie bez snu (co bardzo często się zdarza w przypadku stymulantów)
Inna sprawa jest oczywiście z euforykami - mefedron/klefedron/MDMA itd. w jakiejkolwiek pracy to skrajny idiotyzm, bo powyższe nie zapewniają czystej głowy, jak w przypadku stymulantów, tylko odczucia całkowicie odwrotne.
Przy euforykach szansa na odjebanie czegoś głupiego/wypadek jest bardzo duża.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that