Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
Akurat 3cmc ma namiastki serotoniny, więc taki miks miałby jakiś tam sens.
Ale tak jak EmStO mówi, najlepiej wypadłby w miksie np. Z 4cmc.
Po samych stimach zawsze czułem takie wewnętrzne spięcie, rozedrganie i niepokój. Nie mowa o schizach, bo nic takiego nie doświadczam w pierwszej dobie, ale po prostu delikatny wewnętrzny lęk.
Kiedyś przed alfą vapo, wrzuciłem sobie 400mg 4cmc oral i świetnie wygładziło mi to testy.
Przyspieszenie i znacznie podniesienie nastroju, ale bez gwałtownych ruchów, latających nóg, trzęsących rąk czy niepokoju.
Tak z ciekawości.
Ktoś mądry - Czy taki miks jakoś znacząco zwiększa toksyczność porównując do tego, kiedy bralibyśmy każdą z substancji oddzielnie?
Lukas1985
Epsiakos
Czeslawo
Ale tak jak EmStO mówi, najlepiej wypadłby w miksie np. Z 4cmc.
Po samych stimach zawsze czułem takie wewnętrzne spięcie, rozedrganie i niepokój. Nie mowa o schizach, bo nic takiego nie doświadczam w pierwszej dobie, ale po prostu delikatny wewnętrzny lęk.
Kiedyś przed alfą vapo, wrzuciłem sobie 400mg 4cmc oral i świetnie wygładziło mi to testy.
Przyspieszenie i znacznie podniesienie nastroju, ale bez gwałtownych ruchów, latających nóg, trzęsących rąk czy niepokoju.
Tak z ciekawości.
Ktoś mądry - Czy taki miks jakoś znacząco zwiększa toksyczność porównując do tego, kiedy bralibyśmy każdą z substancji oddzielnie?
Lukas1985
Epsiakos
Czeslawo
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę