Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC - Skittles - Opinie o produkcie
17.11.2025, 17:29
Dokładnie tak jak Forsik pisze.
Po opiniach łatwo się domyślić, że zamysłem tego produktu było jak najwierniejsze odwzorowanie normalnej marihuany na suszu CBD nasączonym jakimś syntetykiem.
Nie palę MJ, bo mam niesamowite skłonności do łapania paranoi, ale kiedyś dostałem 1g tego specyfiku od pewnego użytkownika i spaliłem je prawie bez żadnych bad tripów.
Bardzo przyjemne niezamulające działanie.
Jeżeli ktoś jest fanem kanna, które srogo karają po odrobinę za dużym buchu, to niczego ciekawego w tym produkcie nie uświadczy.
Po opiniach łatwo się domyślić, że zamysłem tego produktu było jak najwierniejsze odwzorowanie normalnej marihuany na suszu CBD nasączonym jakimś syntetykiem.
Nie palę MJ, bo mam niesamowite skłonności do łapania paranoi, ale kiedyś dostałem 1g tego specyfiku od pewnego użytkownika i spaliłem je prawie bez żadnych bad tripów.
Bardzo przyjemne niezamulające działanie.
Jeżeli ktoś jest fanem kanna, które srogo karają po odrobinę za dużym buchu, to niczego ciekawego w tym produkcie nie uświadczy.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę