Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepszy narkotyk jaki wziąłeś w życiu ?
18.11.2025, 00:44
Krajówa ⚡️ ten spokój po, pierwszy raz w życiu miałem myśli pod kontrolą.
Psylocybina 🍄🟫 świetna terapeutka.
Apvp 💔ciekawe, ale mega łatwo było mi nie zauważyć że od pierwszego razu pół roku minęło jak chodziłem z nią za rękę i suka w moim przypadku była bardzo przemocowa. Toksyczny związek to był, a ja jak kapeć Kubota z dziurą w skarpecie za nią biegałem.. było minęło. Nie polecam
MDMA ale tylko za pierwszym razem. „Pierwszy raz jest tylko raz w życiu.”
GBL - ciekawa sprawa, ale z głową i rzadkie widzenia.
Piko ✈️nieźle linie lotnicze i bez pożaru w burdelu.
🐈meow ale ten, który był nowością w PL 2010anno Domini później zdechł.
🥥 fishscale piękna sprawa, zapach smak, ale przereklamowana żeby wydać na to milion dukatów. Trochę jak z torebkami od Gucci, taki chuj, a nie jakość. Robi wrażenie, bo kosztuje tyle ile kosztuje.💲
Trampek 👟 bardzo dobry przyjaciel.
Jakieś💎 cmc albo mmc nie znam się z tych nowych cyfrowych sprzętach (jestem zwolennikiem analogowego połączenia), ale seks był nieziemski.
Wszystkie znajomości były w sumie miłe, każda zabrała tyle ile dała. 🧿
Psylocybina 🍄🟫 świetna terapeutka.
Apvp 💔ciekawe, ale mega łatwo było mi nie zauważyć że od pierwszego razu pół roku minęło jak chodziłem z nią za rękę i suka w moim przypadku była bardzo przemocowa. Toksyczny związek to był, a ja jak kapeć Kubota z dziurą w skarpecie za nią biegałem.. było minęło. Nie polecam
MDMA ale tylko za pierwszym razem. „Pierwszy raz jest tylko raz w życiu.”
GBL - ciekawa sprawa, ale z głową i rzadkie widzenia.
Piko ✈️nieźle linie lotnicze i bez pożaru w burdelu.
🐈meow ale ten, który był nowością w PL 2010anno Domini później zdechł.
🥥 fishscale piękna sprawa, zapach smak, ale przereklamowana żeby wydać na to milion dukatów. Trochę jak z torebkami od Gucci, taki chuj, a nie jakość. Robi wrażenie, bo kosztuje tyle ile kosztuje.💲
Trampek 👟 bardzo dobry przyjaciel.
Jakieś💎 cmc albo mmc nie znam się z tych nowych cyfrowych sprzętach (jestem zwolennikiem analogowego połączenia), ale seks był nieziemski.
Wszystkie znajomości były w sumie miłe, każda zabrała tyle ile dała. 🧿