Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Opinie o produkcie
18.11.2025, 14:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.11.2025, 14:37 przez ChemicznySpokuj.)
no ja po zarwanej nocy wiec troche wieksze dzialy ale szczerze to ja drugi raz 3mmc wczesniej raczylem sie 4cmc bo taniej 50g na miesiac teraz chwilowo po 10g ale jak wyjde na prosta czyli za jakies 2 miesiace to bede po 25g bral jak dla mnie spoko ale poprzednim razem jak zamawialem to zdawalo mi sie mocniejsze ale to moze przez ta zarwana noc ale jak dlamnie lepsze od 4cmc i speed czy nep'a ja nowy jestem mmc wczesniej jak pisalem 4cmc raczej a co do samego dzialania to nie wiem ja sie czuje rozluzniony i zrelaksowany ale to tez moze kwestia jakie dzialy a mianowicie ja staram sie na lepsze samopoczycie niz zeby sie zabardzo zbombic wiesz mialem wczesniej od lekarza ssri a mianowicie fluoksetyne i czy wziolem jedna czy 3 tabletki to bez roznicy tak samo jakbym nie bral woogle dlatego poszedlem w tym kierunku tak jak z mym tagiem to mi daje spokuj umyslu a ze chemikalia to dlatego dalem se tag czy texz nick chemiczny spokuj bo takowy odnajduje w tym
...Ujrzałem Boga W Prochach I Się Nawróciłem ... Przy Ruletce Życia Nadal Zimny Sukinsyn ...Dziedzina Melanż , Nie Raz Aż Za Wiele Tak Się Godnie Wyśpię Jak Se Pościele , Zawodowsko Czy Mistrzowsko Nie Ważny Sposób Żyć Beztrosko...