Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
19.11.2025, 09:34
(18.11.2025, 23:16)Dead Nightmares napisał(a):laro
no to mozna sie dowiedziec mniej wiecej samemu co to moglo byc patrzac na to co oferuje sklep i po wyciagnieciu paru wnioskow
jakie dawki byly brane?
mocno czy slabo zrace sluzowke?
jaki wyglad, np czy w postaci drobnych krysztalkow czy innaczej
choc ta sytuacja wydaje mi sie jakas dziwna, bo juz chyba 2 raz masz ten sam problem i tylko ty w sumie
do tego te niby 25 wyrzucone w kibel bo ''nikt tego nie chcial'' jakbys dostal cokolwiek innego ze sklepu to byloby i tak dobre
pakujacy nie mogli dostac innego towaru niz ten co jest w ofercie sklepu, wiec sorry, ale to jakies pierdolondo jest
Mowa o jednej sytuacji i jednym zamówieniu, więcej nie było, z wiadomych powodów. Recenzja jest w tym wątku. Nie tylko ja tak to oceniam, są inni, poczytaj forum. Jedno co moge dodać, to że wygląd towaru był bardzo dobry, nie wszystkie, ale były prostokątne kryształy, jak ryż lub większe. Jednak najważniejsze jest działanie, a tu już nie było dobrze.
Cieżko zrozumieć Twoje ostatnie zdanie. Dostałem cokowiek innego ze sklepu zamiast mefedronu i nie było to dobre, stąd cała sprawa. Odnośnie pakujących, to samo, niemożliwe, a jednak.
Jak pisałem wczesniej gratujuje jak dostałeś to co zamawiałeś, ale to nie znaczy, że wszyscy dostali to co zamawiali. Nie chce robić zamieszania w wątku, z którego wynika, że dużo osób jest zadowolona, jednak ten fakt mnie nie pociesza w żaden sposób.