Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
19.11.2025, 10:37
roznica miedzy tymi co dostali co innego, a toba jest taka, ze oni zazwyczaj potrafia powiedziec po dzialaniu co to moze byc, zrobia tez zdjecia i zaraz sie wyjasnia
ty twierdzisz po prostu, ze nie bylo to dobre, no spoko, tylko ze w tym sklepie nie ma czegos co jest niedobre, moze inaczej dzialac po prostu, ale moc zawsze duza
nawet jesli dostalbys 3cmc zamiast 4mmc to rozumiem, ze wyrzucilbys w kibel 25g i ze niby nikt by tego nie chcial? only 4mmc osiedle? to fajnie tam macie
nie zrobic zdjec, nie opisac dzialania w jakikolwiek sposob, spuscic w kiblu wszystko, a potem dopiero robic tutaj afere - ciekawe
ja zamowie 50 i jak paka doleci to napisze tutaj, ze sorry panie escobar, ale paczka byla pusta co teraz? zostalem oszukany, ale trzeba mi uwierzyc na slowo jak w przypadku pana laro, bo pusty kartonik juz wyrzucilem
jesli dostaniesz tego refunda to bedzie cud, bo wyglada to jak jakas marna proba wyludzenia tematu w porownaniu do tego jak podszedles do ogarniecia tego samego przypadku u highlife xd
Maniek napisał 27.11.2025, 00:37:
A najlepsze jest to, że według info, które otrzymałem, użytkownik laro zamówienie zrobił mniej więcej w lutym
A najlepsze jest to, że według info, które otrzymałem, użytkownik laro zamówienie zrobił mniej więcej w lutym

Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.