Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
21.11.2025, 14:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.11.2025, 14:38 przez partychemicalseu.)
****************** proszę o zachowanie minimum kultury podczas wypowiedzi ********************
zastanów się, do kogo gadasz. Tu nie chodzi o twoje dwa giety, które zamówiłeś sobie na weekend, ty biedo. Tu chodzi o BIZNES.
Hajs jest wpłacony, a system stoi od PIĘCIU DNI.
Nie ja się tu rzucam bez powodu, tylko MOI KLIENCI, którym muszę się tłumaczyć
Nie gadamy o jednym typie, tu masa ludzi czeka, bo ta wasza „logistyka” to jakiś żart.
Więc to pierdolenie o „bezpieczeństwie” wsadź sobie w dupę, bo to nie bezpieczeństwo, to brak kompetencji.
************ proszę o zachowanie minimum kultury i takie rozmowy proszę przeprawdzać sobie priv **********
Blade12
Dzięki za info! 🤝
Czekam cierpliwie, chociaż mija już 5. dzień, a mam też swoich klientów, więc wiesz jak jest.
Ale luz, trzymam fason. Dobrze, że my gadamy normalnie – w przeciwieństwie do tego randoma, co się wtrąca i cwaniakuje, chociaż jego zdanie gówno znaczy.
zastanów się, do kogo gadasz. Tu nie chodzi o twoje dwa giety, które zamówiłeś sobie na weekend, ty biedo. Tu chodzi o BIZNES.
Hajs jest wpłacony, a system stoi od PIĘCIU DNI.
Nie ja się tu rzucam bez powodu, tylko MOI KLIENCI, którym muszę się tłumaczyć
Nie gadamy o jednym typie, tu masa ludzi czeka, bo ta wasza „logistyka” to jakiś żart.
Więc to pierdolenie o „bezpieczeństwie” wsadź sobie w dupę, bo to nie bezpieczeństwo, to brak kompetencji.
************ proszę o zachowanie minimum kultury i takie rozmowy proszę przeprawdzać sobie priv **********
(21.11.2025, 06:44)Blade12 napisał(a): partychemicalseu czekaj cierpliwie napewno High-LifeMarket odezwie się do cb
Blade12
Dzięki za info! 🤝
Czekam cierpliwie, chociaż mija już 5. dzień, a mam też swoich klientów, więc wiesz jak jest.
Ale luz, trzymam fason. Dobrze, że my gadamy normalnie – w przeciwieństwie do tego randoma, co się wtrąca i cwaniakuje, chociaż jego zdanie gówno znaczy.
Sincerely & Best regards