Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Bardziej @"JureKiler" strzelam, że się nakręcasz zaraz po tym - jak coś zapodasz w nos... to nie jest nic nadzwyczajnego - wiele osób tak ma
tak samo wiele osób ma ze zjazdami po ketonach - przez nakręcanie się - mają wywalone kardio z nerwów że "zaras umrem"
Przerobiłam już wiele sortów mefa serio... wiele... jedne były lepszej jakości drugie gorszej, jeżeli coś spidowało to synteza musiała być serio nie udana a zdarzały się czasami takie wynalazki, ale to serio może ze 2x w życiu mi się przytrafiło, i 2x to było z jakiegoś dziwnego źródła
..ale ogólnie jak mam do czynienia z czystym materiałem to czy wezme 100/200 czy 350 na raz nigdy się to nie objawiło żadnym speedem/wystrzeleniem
w przypadku 3MMC/3CMC - tak... wiele razy aż się uspokoić nie umiałam... inna liga... ale mefedron? nigdy
Mef w małej dawce... uspokaja, myśli ciało itd
w większej to Cię wbija w fotel ... ( a 4CMC to już w ogóle ) ... no chyba że już walisz 25 dorzutkę... tak, wtedy speed to jedyne co daje już ten keton
... a może Ty chodzisz wypracy z serotoniny non stop?
Ty ćpunie jeden Ty
przyznaj się, wtedy już mamy rozkminioną rozkmine
co do samej 3MMC od vendora ... jest naprawdę bardzo spoko
tak samo wiele osób ma ze zjazdami po ketonach - przez nakręcanie się - mają wywalone kardio z nerwów że "zaras umrem"
Przerobiłam już wiele sortów mefa serio... wiele... jedne były lepszej jakości drugie gorszej, jeżeli coś spidowało to synteza musiała być serio nie udana a zdarzały się czasami takie wynalazki, ale to serio może ze 2x w życiu mi się przytrafiło, i 2x to było z jakiegoś dziwnego źródła
..ale ogólnie jak mam do czynienia z czystym materiałem to czy wezme 100/200 czy 350 na raz nigdy się to nie objawiło żadnym speedem/wystrzeleniem
w przypadku 3MMC/3CMC - tak... wiele razy aż się uspokoić nie umiałam... inna liga... ale mefedron? nigdy
Mef w małej dawce... uspokaja, myśli ciało itd
w większej to Cię wbija w fotel ... ( a 4CMC to już w ogóle ) ... no chyba że już walisz 25 dorzutkę... tak, wtedy speed to jedyne co daje już ten keton
... a może Ty chodzisz wypracy z serotoniny non stop?
Ty ćpunie jeden Ty
przyznaj się, wtedy już mamy rozkminioną rozkmineco do samej 3MMC od vendora ... jest naprawdę bardzo spoko