Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
24.11.2025, 01:55
(23.11.2025, 14:04)DarkSonia napisał(a): Fajnie, że mimo tego całego opóźnienia, i tych setek klientów których masz ( swoją drogą gratuluję ) utrzymujesz w miarę kulturalne stanowisko.
Patrząc tylko na tę sytuację z Tobą gdybym była osobą postronną to bym miała mieszane uczucia co do ekipy High-LifeMarket
Jednak jestem z nimi od samego początku, każdą pakę jaką obiecali wysłali, jeszcze nie zdarzyło mi się aby coś się nie zgadzało... chociaż czasami paczka nie dochodziła od razu. Z moich okolic też wiele zamówień padło - i nie pamiętam opcji by coś nie dotarło, nawet ostatnio wjechało coś większego... i wszystko się zgadzało ( jeszcze przed atakiem DDOS o którym pisał High-LifeMarket ) ...
od siebie życzę jak najszybszego zakończenia pozytywnego sprawy. I czekam na rozwój sytuacji... pozdruFFka
Sytuacja wyjaśniona – Zwrot w drodze!✅
Siemano,
Chciałem zaktualizować sytuację.
Było trochę nerwowo i komunikacja siadła, ale wszystko zostało wyjaśnione. Widzę już zwrot w moim portfelu (pending), więc słowa dotrzymali.
Każdemu mogą zdarzyć się problemy techniczne czy opóźnienia, ale najważniejsze, że High-Life Market zachował się fair i rozwiązał problem.
Dzięki za ogarnięcie tematu.
Lecimy dalej! 👊
Partychemicalseu
Sincerely & Best regards