Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc?
Zadaje sobie to pytanie co mnie właściwie kręci w tym kanna czy to taka niechec do życia?
Bo jak mozna nazwać palenie i spanie i tak w kółko na odcince
Pobudka tylko po to żeby przywalić wiaderko a kończy się dopiero wraz z końcem wyrobionej maczanki czy całkowitego braku materiału?
Na początku nie zapowiada się to w ten sposób, powiem nawet że parę godzin jest to palenie coś w stylu zioła - do pierwszego odcięcia , później to już leci
Ja np. swoich rodziców znam 20pare lat a oni mnie całe życie i właśnie to jest konsens, jeśli brałem 20 lat i nie biorę 2 lata to jest dużo czy jeśli brałem 3 lata i nie biorę 2 lata to jest więcej?
Ciekawiej patrzy sie na sytuację kiedy byliśmy bardziej pochłonięci i odrzuciliśmy nałóg niż krótszy czas w nim i wiekszy w czystości
Bo jak mozna nazwać palenie i spanie i tak w kółko na odcince
Pobudka tylko po to żeby przywalić wiaderko a kończy się dopiero wraz z końcem wyrobionej maczanki czy całkowitego braku materiału?
Na początku nie zapowiada się to w ten sposób, powiem nawet że parę godzin jest to palenie coś w stylu zioła - do pierwszego odcięcia , później to już leci
(06.11.2025, 17:07)Piotrek8924 napisał(a): Walka z alkoholem jest nierówna.
Kiedy alkohol piję od 18 urodzin, a
Klonazepam biorę już 11 lat
Ja np. swoich rodziców znam 20pare lat a oni mnie całe życie i właśnie to jest konsens, jeśli brałem 20 lat i nie biorę 2 lata to jest dużo czy jeśli brałem 3 lata i nie biorę 2 lata to jest więcej?
Ciekawiej patrzy sie na sytuację kiedy byliśmy bardziej pochłonięci i odrzuciliśmy nałóg niż krótszy czas w nim i wiekszy w czystości

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)