Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie
26.11.2025, 15:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.11.2025, 15:41 przez DrakoMalfoy.)
DarkSonia Jak już czytasz moje posty to prosiłbym Cię o czytanie ze zrozumieniem albo chociaż żebyś była trzeźwa.
Pisałem że był moment w którym Escobar miał 3 różne sorty 3cmc z których każdy różnił się profilem działania. Dzięki czemu łatwiej było się dostosować pod danych odbiorców bo każdy lubi co innego jeden lubi bardziej euforyczne sorty(ja) drugi bardziej speedujace (stymulujące) czyli część moich kolegów.
Dla tego zaproponowałem żeby Escobar wprowadził znowu parę wyborów.
Forsik1910 no i tutaj widać że bardzo mało w życiu jeszcze widziałeś
Tak, każde 3cmc różni się nawet nowy batch tego samego profilem działania. W zależności jak się uda.
Pisałem że był moment w którym Escobar miał 3 różne sorty 3cmc z których każdy różnił się profilem działania. Dzięki czemu łatwiej było się dostosować pod danych odbiorców bo każdy lubi co innego jeden lubi bardziej euforyczne sorty(ja) drugi bardziej speedujace (stymulujące) czyli część moich kolegów.
Dla tego zaproponowałem żeby Escobar wprowadził znowu parę wyborów.
Forsik1910 no i tutaj widać że bardzo mało w życiu jeszcze widziałeś

Tak, każde 3cmc różni się nawet nowy batch tego samego profilem działania. W zależności jak się uda.