Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Psychoza, robaki inne zwidy.
26.11.2025, 19:26
(26.11.2025, 14:59)JureKiler napisał(a): Epsiakos rozwin się dla czego? Bo nie rozumiem do czego dążysz a zaciekawiła mnie twoja wypowiedźOprocz tego ze mam ogolnie bardzo wytrzymala glowe, glownie z uwagi na to co widzialem w czasach sluzby wojskowe gdzie generalnie byl okres w zyciu gdzie jedyny strach jaki w sercu nosilem to zeby sie nie zesrac w spodnie jakby mnie dopadla ostra biegunka, to posiadam naturalna bariere ze tak to nazwijmy ktora generalnie uniemozliwia powstaniu takiego zjawiska jak "schiza".
Nie mowiac juz o tym ze w gruncie rzeczy mozna powiedziec ze ja nawet nie cpam, a zazywam substancje nalezace do stymulantow ktore generalnie to sprowadzaja mnie do stanu prawie ze identycznego co wy nazywacie trzezwoscia
A mowiac najprosciej, mam zespol nadpobudliwosci psychoruchowej z deficytem uwagi, inaczej ADHD.
Rzuce wam ciekawostka, jak was ogarnia lęk bo jebneliscie za duzo stima i rozne inne dziwne historie to ja tak naprawde mam stycznosc na codzien - radio w glowie to norma ogolnie ale tak jak was telepie bo za duzo, cisnienie skacze i generalnie gonitwa w glowie, mysli czy tez bzdur to sprobujcie sobie wyobrazic i pojac ze mnie stimy uspokajaja
a dawki ktore sa duzo ponizej mojego progu startowego moga sie skonczyc kurewskm bolem plecow i reszty ciala, bo nawet nie wiem kiedy zasnalem
Mimo iz tak samo wplywaja w teorii na organizm, to moj mozg inaczej to odczytuje i doszedlem do wniosku ze stimy mnie nie beda w gruncie rzeczy winne temu jak sie przekrece, tylko tego ze nie jestem w stanie fizycznie odczuc zmian miedzy pasem 150mg hexenu a 750 no moze poza tym ze przez grdyke poszlo.
Chyba wyjasnilem wszystko i odpowiedzialem na wszystkie pytania ktore mogly byc zadane