Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
27.11.2025, 14:07
(27.11.2025, 03:10)DanteRivaa napisał(a): DarkSonia Hehe dzięki i wzajemnie pozdroto musiało się tak potoczyć ... Mam za sobą rok walenia ponad stan... W tak potężny sposób że dawkowanie mi się powoli kończy
a co do 4mmc to serio jestem zaskoczony? albo mam zatkany nos i rzęski wyjebane dlatego nie czuje, albo to co dostałem no... cóz... xD
Nie wiem co mam myśleć...nakręciłem się na mefa i chuja mi z tego wyszło przez mój organizm
Więc Przyjaciele z zaopatrzenia stanęli na wysokości zadania, muszę sprawdzić na kimś innym jakie będzie ten ktoś miał odczucia.
Nosz... Kurwa
Ja półtorej miesiąca leciałem grubo i tylko waląc bombe odczulem „pełne spektrum 4mmc „ pawłowego obok siebie miałem ziomka mniej styranego i czuł to samo tylko że trochę lepiej niż ja
Be objective and honest.

to musiało się tak potoczyć ... Mam za sobą rok walenia ponad stan... W tak potężny sposób że dawkowanie mi się powoli kończy ![[Obrazek: sad.png]](https://dopal.org/images/smilies/sad.png)