Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
@"JureKiler" wszystko to kwestie osobnicze, masz nawet sporo racji w tym co piszesz bo ..
tak jak jeden może ogarniać mefa niemalże dziennie ( ja np haha
) tak drugi zdycha po 2 gietach w noc... i ma dość na tydzień
dla przykładu - ja się tylko prześpię, i "mogę lecieć dalej", a inny może ...czuć tylko tą ... stymulację bez efektu "eufo" nawet jak zaliczy kilka godzin snu.
ale mimo wszystko i tak sobie robię dla przykładu min 2/3/4 tygodnie przerwy ( w zależności jak życie się toczy )
... ale tu kolega leciał na jednym z najmocniejszych stimów dostępnych w ogóle w kraju, i ładnie tam impreza szła, i zaraS po tym chciał ogarnąć mefka, no nie wiele tu poczuje, organizm musi się ogarnąć trochę i uzbierać siły na kolejne imprezy.
Styl życia też pomaga, raczej alko/szlugi i brak snu... wiele tu nie dadzą.
tak jak jeden może ogarniać mefa niemalże dziennie ( ja np haha
) tak drugi zdycha po 2 gietach w noc... i ma dość na tydzieńdla przykładu - ja się tylko prześpię, i "mogę lecieć dalej", a inny może ...czuć tylko tą ... stymulację bez efektu "eufo" nawet jak zaliczy kilka godzin snu.
ale mimo wszystko i tak sobie robię dla przykładu min 2/3/4 tygodnie przerwy ( w zależności jak życie się toczy )
... ale tu kolega leciał na jednym z najmocniejszych stimów dostępnych w ogóle w kraju, i ładnie tam impreza szła, i zaraS po tym chciał ogarnąć mefka, no nie wiele tu poczuje, organizm musi się ogarnąć trochę i uzbierać siły na kolejne imprezy.
Styl życia też pomaga, raczej alko/szlugi i brak snu... wiele tu nie dadzą.