Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
(01.12.2025, 04:34)Konrad Curze napisał(a): .................................................
Z informacji wstępnych prowadzę siedzący tryb życia, odżywiam się w zbilansowany sposób, na co dzień zażywam antydepresanty, ale 3-4 dni przed testami zaprzestałem ich przyjmowania, ostatni raz brałem coś 1,5-2 miesiące temu.
myślisz, że taka odstawka pomoże w doznaniach z 3CMC? czy może zadziała właśnie odwrotnie? kiedy organizm jest w fazie regulowania homeostazy?
..................................................
Nazwa 3-CMC ICE nie zwodzi i kryształki są przezroczyste niczym potłuczony lód albo rozbite szkło. W samarze były mniej lub bardziej rozdrobnione odłamki - największy ważył ponad 1,7 grama, najmniejsze koło 0,1 grama.
serio to ważyłeś?![]()
Towar ma swój specyficzny zapach, ale nie jest bardzo intensywny. Jak na chlora łatwo się go kruszy, ale doprowadzenie go do miału już jest bardziej problematyczne i zdecydowanie rysuje karty.
ah ta moździeż, kiedy chloroFcy zrozumiOM, że to najlepszy wynalazek dla kryształowych narkomanuF![]()
................................................
Zdecydowanie czuć bardziej było stymulację niż euforię (powiedziałbym, że na początku proporcja 70 speeda do 30 eufo), ale wiadomo, że to wszystko zależy od organizmu zawodnika.
no tak działają trójki 3CMC/3MMC stymulacja - i potem eufo ... w zależności od czystości może być tego eufo więcej lub mniej ( i też samego stanu organizmu ) natomiast stim zazwyczaj przeważa, inaczej jak np w 4MMC, tak że Dr. hab DarkSonia uznaje, że 3CMC działa prawidłowo![]()
Jedyną "wadą", jaką dostrzegłem w tym produkcie jest to, że po 12-16 godzinach brania organizm trochę się wypala i ciężko uzyskać ogień początku ekscesów - teoretycznie jest to norma przy stymulantach, ale w tym przypadku było to zdecydowanie bardziej odczuwalne. Do tego mimo swej stimowej natury ciężko mi było oddać się w pełni jednemu zadaniu np. pisaniu, researchowi jakiegoś tematu etc. na hexenie potrafiłem wejść w hiperfocus, z tym dragiem niestety nie udało się.
No zjazdy po tych chlorach mnie właśnie wkurwiają, stąd wolę inne wynalazki, ale nie ujmując 3CMC bo swój urok ma![]()
Zdecydowanie traktowałbym go, jako narkotyk imprezowy a nie stymulant bardziej "produktywny".
zgadzam się w 100%
+
fajna reckapozdruFFka