Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
02.12.2025, 12:16
Konrad Curze
1. Na szczęście ja nie łykam "leków"
niech każdy łyka... wg.własnego zdrowia/uznania ...
2. Nie wyobrażam sobie zapodać więcej niż 350mg oral ... dla mnie to było już za grubo, a 10 gramów tosz to proszenie się o OJOM Konrad Curze co z topom
3. to se zakryj rączką "górę słoiczka i kup bardziej wyższy niż szerszy" bo w tym cała magia "pryskania" na boki jest rozkminiona
( swoją drogą, dobrze zmielony towar, mniej zatyka nochal i można powiedzieć- lepiej wchodzi. A wiadomo jak to jest z 3CMC )
4. Wszystko na to wskazuje... przeżyłeś
5. No właśnie, wrąbałeś tabletki... ale zanim je wrąbałeś na zjazd jakie miałeś dolegliwości, że aż tabletki zapodałeś? czy je zapodałeś zapobiegawczo?
1. Na szczęście ja nie łykam "leków"
niech każdy łyka... wg.własnego zdrowia/uznania ...2. Nie wyobrażam sobie zapodać więcej niż 350mg oral ... dla mnie to było już za grubo, a 10 gramów tosz to proszenie się o OJOM Konrad Curze co z topom

3. to se zakryj rączką "górę słoiczka i kup bardziej wyższy niż szerszy" bo w tym cała magia "pryskania" na boki jest rozkminiona

( swoją drogą, dobrze zmielony towar, mniej zatyka nochal i można powiedzieć- lepiej wchodzi. A wiadomo jak to jest z 3CMC )
4. Wszystko na to wskazuje... przeżyłeś

5. No właśnie, wrąbałeś tabletki... ale zanim je wrąbałeś na zjazd jakie miałeś dolegliwości, że aż tabletki zapodałeś? czy je zapodałeś zapobiegawczo?