Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP - Opinie o produkcie.
05.12.2025, 21:08
(18.11.2025, 10:17)TheEnd napisał(a): Produkt był pierwsza liga bo od Gienia jeszcze za legala. Leciałem 4lata ciągiem więc i tolerke miałem w kosmosie. Świadczy to wysokiej tolerce oraz mocnym organizmie i psychice. Ja już tak mam. Gdzie dla kogoś dawka śmiertelna to Ja zaczynam od takich imprezę. Pozdro
Nie schlebiał bym sobie, nic tu nie ma do tego jaki się ma organizm . Mocną psychikę to mieć trzeba, żeby majac już obycie i znajac takie apvp trochę i jego mozliwości, posiadając pełen wór po dniu czy paru go zostawić i nie tykać pare tygodni czy miesięcy do następnej okazji. A ilości które sie pochłania w ciągu nie są wynikiem berzpośrednium wysokiej tolerancji, mocnym organizmem a już na pewno nie psychiką, akurat w tym przypadku jest na odwrót, jak to już ktoś pisał jest to wynik kompulsywnego, przyjmowania dawki za dawką bez tak naprawdę potrzeby, bardziej przypomina to jakieś chore zapętlenie w którym jedyne na czym się skupiasz to na waleniu kolejnej chmury. Jedyne co daje tu tolerancja że jesteś to w stanie robić, a osoba będzie miałą za mocno i nieprzyjemnie, aby w takiej formie się zabawiać, gdy ty będzisz dopiero zaczynał. Pyrro pomimo takiej aktywności i mocy nie są jakieś mega śmiertelne w przypadku przedawkowania, znam osoby które nigdy nie biorąc wcześniej walneły kreskę z 250mg mdpv myśląc że to amfetamina, miło nie miały, ale bez pogotowia też się obyło. Ot i tyle.
Pyrro to kurewskie substancje, nie ma żadnego innego stymulantu o podobnym potencjale uzależnienia wg mnie, crack i meth razem połączone jeszcze mają daleko do np takiego mdpv czy apvp. Ja chyba gdyby nie równoczesne wjebanie w GBL/GHB które w miksie z pyrro robią je jakolwiek ludzkie i niwelują sporo negatywnych efektów, osobiście chyba bym nie dał rady czerpać z tego przyjemności na dłuższa metę. A tak to już 20 lat codziennego menu u mnie stanowią niestety.
A wracając do tematu, obecnie dostępna alfa to ten sam sort co np w lipcu i wyglądający jak na zdjęciach? Wolałbym nie bo to średnia mocno alfa i daleko jej do nawet przyzwoitej czystości. Zamóiłem wciemno teraz i idzie do nnie to się przekonam, generalnie obecna czarnorynkowa produkcja zaczyba osiągać w nioektórycvh przypadkach poziom jak kiedy byłą legalna, miałem ostatnio dwa sorty kryształu i nie powiedziałbym żeby czymś ustępoweały temu co było wtedy.