Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
(29.11.2025, 03:11)DarkSonia napisał(a): Konrad Curze nie każdy chce się zrobić jak świnia w bajorzedodaj jeszcze vóde... i masz zgon, i kaca 3dni... doceń potenciał samej substancji
wwojtuss Konrad Curze
nie wiem Panowie co obaj zrozumieliście z tej wypowiedzi, ale ja wg. nie neguje w niej że mefedron drogą oral jest kiepski czy coś w tą stronę?! [ jprd ]
mało tego, ogólnie w tematach 4ek wypowiadam się , że oral to najlepsza droga jaką można ogarnąć aby wykorzystać potencjał zarówno 4CMC jak 4MMC ... przecież to oczywiste z samej definicji ich budowy i działania wynika jasno ... jaka droga dla nich jest najlepsza.
To, że tam sobie jestem zwolenniczką smyrania noskiem [ zresztą nie ja sama ] to moja sprawa i w sumie każdego ćpuna, niech każdy swoje ulubione smakołyki spożywa tak jak mu pasuje. Dla mnie mefek podany inną drogą to tragedia... odbiera mi całą przyjemność "zabawy". No na pewno nie biorę tego, aby uyebać się tym do nieprzytomności. Stosując oral+wóda+buch o którym pisałam wcześniej, bo to jedyne co taki amator ćpania będzie z tego miał ... zgon...
i już... Konrad Curze tak nie smyraj się z dawkami bo patrząc chociażby po tym forum można stwierdzić, że minimalna dawka dopala to 350mg na wrzutę w bombie, więc o jakiej ogarniętej fazie my tu mówimy. Walisz do tego bucha i cię nie ma... no jak tak lubisz? no spoko ... stąd ja dodałam, że nie każdy lubi się tak porobić, a z mefa korzystać bardziej w formie DO LUDZI niż do sedacji z samym sobą.
... ale wspomnę raz jeszcze, niech każdy ćpa wg. własnego widzi mi się, no ale jak już chwalisz się pewnymi przygodami Konrad Curze weź pod uwagę to, że nie każdemu takie przepisy mogą podejść, mnie np nie podchodzą i o tym napisałam jak w tym co zacytowałam - totalnie bez spiny. i tyle.
+ dorzuciłam do tego małą puentę ..doceń potencjał samej substancji.
pozdruFFka

dodaj jeszcze vóde... i masz zgon, i kaca 3dni... doceń potenciał samej substancji