Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nifoksipam
Mysle że siła działania do alpry to wg. wagi może i podobna ale alprazolam ma głownie komponente przeciwlękową, a tutaj to jest raczej nasenna, rozluznienie miesni (o2n i fluor w koncu) i chyba na koncu anksjoliza dopiero.
Przy fenazepamie i jego RC pochodnej i jednocześnie metabolicie 3-hydroksyfenazepamie była taka zalezność że ta grupa 3-ho osłabiała własciwosci miorelaksacyjne. Ciekawe czy tutaj też z tym 3-hydroksy byłoby tak samo.
Bortak42 interesował mnie od długiego czasu ten benzos, od kiedy gdzieś tam o nim wyczytałem, a substancji w obiegu nie było. Ciekawa spraw bo tto jest pochodna flunitrazepamu którego w polsce nie ma w lecznictwie od 20 lat i ogólnie za granicą nawet jest dość rzadki. Widziałem go parę msc temu przez chwile tych czarnych tabletkach w NL, ale ceny były takie że weź wyjdź, i jeszcze jak ktoś tolerke ma to w ogóle daj spokój. Od tamtej pory nie widziałem, w NL nie ma co tego szukać.
No, innymi słowy - powiedz proszę który chińczyk to ma w prochu.
Testowałbym aż by się dymiło.
Przy fenazepamie i jego RC pochodnej i jednocześnie metabolicie 3-hydroksyfenazepamie była taka zalezność że ta grupa 3-ho osłabiała własciwosci miorelaksacyjne. Ciekawe czy tutaj też z tym 3-hydroksy byłoby tak samo.
Bortak42 interesował mnie od długiego czasu ten benzos, od kiedy gdzieś tam o nim wyczytałem, a substancji w obiegu nie było. Ciekawa spraw bo tto jest pochodna flunitrazepamu którego w polsce nie ma w lecznictwie od 20 lat i ogólnie za granicą nawet jest dość rzadki. Widziałem go parę msc temu przez chwile tych czarnych tabletkach w NL, ale ceny były takie że weź wyjdź, i jeszcze jak ktoś tolerke ma to w ogóle daj spokój. Od tamtej pory nie widziałem, w NL nie ma co tego szukać.
No, innymi słowy - powiedz proszę który chińczyk to ma w prochu.
Testowałbym aż by się dymiło.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Nifoksipam - przez Bortak42 - 11.12.2025, 14:26
RE: Nifoksipam - przez Forsik1910 - 11.12.2025, 14:47
RE: Nifoksipam - przez horsii - 11.12.2025, 15:17
RE: Nifoksipam - przez Bortak42 - 11.12.2025, 16:18
RE: Nifoksipam - przez horsii - 11.12.2025, 18:41
RE: Nifoksipam - przez Bortak42 - 12.12.2025, 11:11
|