Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nifoksipam
11.12.2025, 18:41
Bortak42 nitrazepam był powszechniej stosowany nasennie w polsce, tak mi sie wydaje. Ech nitrazepam super jest... ale to nie o tym wątek.
Rohypnol był w polsce dostepny do pewnego momentu, potem była mocno nagłośniona nagonka typu wiesza aaaaaa date rape drug aaa gwałcom aaaaa za mocne benzo trzeba usunac, i wyrejestrowano ten lek w polsce, to było 20 lat temu jakos tak. Za granicą rowniez podjęto działania tego typu ale nie wycofywano wszędzie, w niektorych krajach zamiast tego zwiekszono kontrole flunitrazepamu, zmniejszyli dawki chyba w tabletce albo ilosc tabletek w paczce i troche ciezej to dostać - czytaj: konowały nie przepisują tego na każde jebane byle gówno tak jak teraz to ma miejsce z pregabalina.
Ja to lubię mocne benzosy takie bydlackie "jeb w łeb", nawet te nasenne - za czasów takich mutantów jak klonazolam, fliunitrazolam, flubromazolam, tak sobie wysmazyłem mózg, że obecnie to nie wiem co to efekt hipnotyczny, mam permanentną tolerancję, i gdy wszyscy śpią to jo prostu mam wykurwistą czape
100 mg diazepamu na luzie na raz zjeść mogę, i poprawić za 2 godziny, podczas gdy benzo przestałem tak ostro nadużywać pare lat temu i mam styczność z tą grupą substancji może 2-3x w roku i to w formie aptecznej pudełkowej, a nie jakieś RC mutanty co klepią jak jebana bomba atomowa.
Flunitrazepamu nie brałem nigdy, a brzmi fajnie. Dłuższy flunitrazolam, słabszy ale bardziej "ułożony". Że apteczny fliunitrazepam sciagać to sie mija z celem (i dostepnosc chujowa) to taki nifoxipam byłby bardzo fajną opcją. Coś czuję że może stestuję w niedalekiej przyszłosci
Rohypnol był w polsce dostepny do pewnego momentu, potem była mocno nagłośniona nagonka typu wiesza aaaaaa date rape drug aaa gwałcom aaaaa za mocne benzo trzeba usunac, i wyrejestrowano ten lek w polsce, to było 20 lat temu jakos tak. Za granicą rowniez podjęto działania tego typu ale nie wycofywano wszędzie, w niektorych krajach zamiast tego zwiekszono kontrole flunitrazepamu, zmniejszyli dawki chyba w tabletce albo ilosc tabletek w paczce i troche ciezej to dostać - czytaj: konowały nie przepisują tego na każde jebane byle gówno tak jak teraz to ma miejsce z pregabalina.
Ja to lubię mocne benzosy takie bydlackie "jeb w łeb", nawet te nasenne - za czasów takich mutantów jak klonazolam, fliunitrazolam, flubromazolam, tak sobie wysmazyłem mózg, że obecnie to nie wiem co to efekt hipnotyczny, mam permanentną tolerancję, i gdy wszyscy śpią to jo prostu mam wykurwistą czape
100 mg diazepamu na luzie na raz zjeść mogę, i poprawić za 2 godziny, podczas gdy benzo przestałem tak ostro nadużywać pare lat temu i mam styczność z tą grupą substancji może 2-3x w roku i to w formie aptecznej pudełkowej, a nie jakieś RC mutanty co klepią jak jebana bomba atomowa.Flunitrazepamu nie brałem nigdy, a brzmi fajnie. Dłuższy flunitrazolam, słabszy ale bardziej "ułożony". Że apteczny fliunitrazepam sciagać to sie mija z celem (i dostepnosc chujowa) to taki nifoxipam byłby bardzo fajną opcją. Coś czuję że może stestuję w niedalekiej przyszłosci
| Wiadomości w tym wątku |
|
Nifoksipam - przez Bortak42 - 11.12.2025, 14:26
RE: Nifoksipam - przez Forsik1910 - 11.12.2025, 14:47
RE: Nifoksipam - przez horsii - 11.12.2025, 15:17
RE: Nifoksipam - przez Bortak42 - 11.12.2025, 16:18
RE: Nifoksipam - przez horsii - 11.12.2025, 18:41
RE: Nifoksipam - przez Bortak42 - 12.12.2025, 11:11
|