Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
lol jurek
ty nie zrozumialeś chyba tego, do czego się sam trochę przyzjebaeś posta wcześniej XD @"JureKiler"
stosunek Lukas1985 pkt rep do postów jest o niebo lepszy niż typa, który ma ten stosunek `gorszy` ... a mimo wszystko jest niżej. tak bez spiny i na luzie.
+ tak trochę jeszcze bo się przydupcyłeś do moich pkt, to ci odpisze tak:
jakbyś przeżył tyle apocalips minusowania co ja to nie wiem czy z Twojej `reputacji` zostało by cokolwiek
haha, bo tam ładne setki poszły w pisdu, bo gdyby policzyć to co straciam przez zjebane akcje naćpanych zjebów, to spokojnie jestem za Lifeisbrutal
najśmieszniejsze były akcje św. pamięci Pudzilli, który minusował w końcu KAŻDY mój post. haha to były czasy jak się porobił.
więc to że, mam taki a nie inny stosunek pkt rep do postów wynika z konsekwencji życia na forum i czasami bitwy z `naćpanymi` wiatrakami gdzie finalnie dostaje jeszcze sama `udupcone` pkt rep gratis, za to że wl śmiałam się bronić i robiłam to samo... ale sytuacje. zostały wyjaśnione z naszym kochanym maniuśiem, i od tego czasu już mam wyEbane w zjebane aferki.
A pkt sOm jakie sOm. i tyle... szkoda, że się system trochę sypie z tym całym `PODIUM?`czy jak to nazwać...
ciekawe jak to będzie wyglądać po resecie

ps. Maniek ten bug silnika jest juz... dobre ... yy 2 lata ?
coś czuję, że samo się nic nie zrobi.
ty nie zrozumialeś chyba tego, do czego się sam trochę przyzjebaeś posta wcześniej XD @"JureKiler" stosunek Lukas1985 pkt rep do postów jest o niebo lepszy niż typa, który ma ten stosunek `gorszy` ... a mimo wszystko jest niżej. tak bez spiny i na luzie.
+ tak trochę jeszcze bo się przydupcyłeś do moich pkt, to ci odpisze tak:
jakbyś przeżył tyle apocalips minusowania co ja to nie wiem czy z Twojej `reputacji` zostało by cokolwiek
haha, bo tam ładne setki poszły w pisdu, bo gdyby policzyć to co straciam przez zjebane akcje naćpanych zjebów, to spokojnie jestem za Lifeisbrutalnajśmieszniejsze były akcje św. pamięci Pudzilli, który minusował w końcu KAŻDY mój post. haha to były czasy jak się porobił.
więc to że, mam taki a nie inny stosunek pkt rep do postów wynika z konsekwencji życia na forum i czasami bitwy z `naćpanymi` wiatrakami gdzie finalnie dostaje jeszcze sama `udupcone` pkt rep gratis, za to że wl śmiałam się bronić i robiłam to samo... ale sytuacje. zostały wyjaśnione z naszym kochanym maniuśiem, i od tego czasu już mam wyEbane w zjebane aferki.
A pkt sOm jakie sOm. i tyle... szkoda, że się system trochę sypie z tym całym `PODIUM?`czy jak to nazwać...
ciekawe jak to będzie wyglądać po resecie

ps. Maniek ten bug silnika jest juz... dobre ... yy 2 lata ?
coś czuję, że samo się nic nie zrobi.