Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
Wczoraj, 22:51
Nie łapię za słówka, tylko jestem precyzyjny w odnoszeniu się do kwestii, które poruszyłaś, bo teraz wychodzi na to, że wcześniej zostałaś przez kogoś poszkodowanana bez późniejszej żadnej reakcji ze naszej strony. W ogóle tutaj nie chodzi o to czy "coś chcesz czy nie" w ramach jakiejś rekompensaty za rzekomą utratę punktów, których potem również rzekomo nie odzyskałaś. Chodzi jedynie o jasność i przejrzystość w takich i podobnych sytuacjach. Skoro piszę, że taka sytuacja nie miała miejsca i że wszystkie niesłusznie odebrane punkty zostały zwrócone, to widocznie tak było. Ty we wcześniejszym swoim wpisie sugerujesz, że jednak się mylę, więc to chyba normalne , że w takiej sytuacji chcę to zweryfikować, żeby upewnić się czy może jednak czegoś nie przeoczyłem.
Pytasz się gdzie wtedy byłem? Tam gdzie powinienem być, bo użytkownicy dostali karę i punkty zostały przywrócone. Jednocześnie przypominam, że forum nie jest monitorowane przez całą dobę, więc to normalne, że na tego typu reakcję trzeba było chwilę zaczekać (według logów niecałe półtorej godziny od zdarzenia) Zgadza się, ten jeden raz zrobiłaś to samo co oni, czyli hurtowo korzystałaś z systemu reputacji w ramach odwetu, więc nie mogło być innej reakcji w stosunku do Ciebie niż kara przewidziana za takie zachowanie.
Pytasz się gdzie wtedy byłem? Tam gdzie powinienem być, bo użytkownicy dostali karę i punkty zostały przywrócone. Jednocześnie przypominam, że forum nie jest monitorowane przez całą dobę, więc to normalne, że na tego typu reakcję trzeba było chwilę zaczekać (według logów niecałe półtorej godziny od zdarzenia) Zgadza się, ten jeden raz zrobiłaś to samo co oni, czyli hurtowo korzystałaś z systemu reputacji w ramach odwetu, więc nie mogło być innej reakcji w stosunku do Ciebie niż kara przewidziana za takie zachowanie.