Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
13.12.2025, 17:53
Ja rozumiem że jesteś kobietą i sie skupiasz na kosmetyce i głupotach kolorkach i takich tych, ale tak szczere, to to forum na poważniejsze problemy (choć nie takie, aby uniemożliwiało/znacznie utrudniało to korzystanie) niż to jaki kto ma kolorek xD
Te kolory nicków wg rang były zmieniane wiele razy, wręcz co chwilę w ciągu pierwszgo roku tego forum jakoś, te co są obecnie są tym "wzorem" to sie utrzymaly najdłużej. Tak jak teraz, jest dobrze, zostawmy jak jest. Mnie to tam nie razi.
Już bardziej bym się przyjebał do wspominanego w poprzednich postach dziwnego przelicznika postów+repki na ranking w top 20.
Te kolory nicków wg rang były zmieniane wiele razy, wręcz co chwilę w ciągu pierwszgo roku tego forum jakoś, te co są obecnie są tym "wzorem" to sie utrzymaly najdłużej. Tak jak teraz, jest dobrze, zostawmy jak jest. Mnie to tam nie razi.
Już bardziej bym się przyjebał do wspominanego w poprzednich postach dziwnego przelicznika postów+repki na ranking w top 20.