Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
powiedziałeś A to powiedz B... smakosz
NA RAZIE to sie kochanie zgubiłeś chyba... bo Ci właśnie dałam argument na twoje troche głupie przydupcenie się do mnie
nawet to wzięłam z żartem
ja dałam badanie, a raczej krótki wpis... skąd się w ogóle to piepszone "klatkowanie" bierze...bo o tym była rozmowa XD i że w 4CMC o nie serio trudniej... bo ma troszeczke inny mechanizm działania na UON... a Ty mi wyskakakujesz z wojną sonia VS lukas, gdzie tam jest walka na zupełnie inne argumenty, gdzie on kompletnie ignoruje to, że człowiek może mieć "predyspozycje" do brania pewnych rzeczy WBREW BADANIOM którymi on się zakrywa - dla przykladu:
dawki naszego moderatora Epsiakos są idealnym przykładem, gdzie mnie by wydupiło to z butów, tam... gdzie on zaczyna przygodę dopiero "na uczuleniówkę"
- ignoruje nawet to że MOŻE metody produkcji się zmieniły ...że człowiek MOŻE odbudować receptory a nie tylko je zajeżdżać itd itd
za gruby temat...coś czuję poruszyłeś i nawet nie wiesz za bardzo o czym bangla
smakosz ogarnij sie kurFa
NA RAZIE to sie kochanie zgubiłeś chyba... bo Ci właśnie dałam argument na twoje troche głupie przydupcenie się do mnie
nawet to wzięłam z żartemja dałam badanie, a raczej krótki wpis... skąd się w ogóle to piepszone "klatkowanie" bierze...bo o tym była rozmowa XD i że w 4CMC o nie serio trudniej... bo ma troszeczke inny mechanizm działania na UON... a Ty mi wyskakakujesz z wojną sonia VS lukas, gdzie tam jest walka na zupełnie inne argumenty, gdzie on kompletnie ignoruje to, że człowiek może mieć "predyspozycje" do brania pewnych rzeczy WBREW BADANIOM którymi on się zakrywa - dla przykladu:
dawki naszego moderatora Epsiakos są idealnym przykładem, gdzie mnie by wydupiło to z butów, tam... gdzie on zaczyna przygodę dopiero "na uczuleniówkę"
- ignoruje nawet to że MOŻE metody produkcji się zmieniły ...że człowiek MOŻE odbudować receptory a nie tylko je zajeżdżać itd itd
za gruby temat...coś czuję poruszyłeś i nawet nie wiesz za bardzo o czym bangla

smakosz ogarnij sie kurFa
Maniek napisał 1 godzinę temu:
Proszę, aby w tym wątku pisać jedynie opinie na temat tego konkretnego sortu: 4-CMC Deluxe. Dyskusję na temat mechanizmów działania 4-CMC itp. proszę prowadzić w wątku ogólnym o substancji.
Proszę, aby w tym wątku pisać jedynie opinie na temat tego konkretnego sortu: 4-CMC Deluxe. Dyskusję na temat mechanizmów działania 4-CMC itp. proszę prowadzić w wątku ogólnym o substancji.