Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
Hejka wszystkim 
Trochę z opóźnieniem ale miałem napisać co o tym sądzę to pisze !
4cmc od pabla, dwóch laborantów doświadczalnych oczywiście, nie było nic kamieniowane conajmniej rok czasu, więc czyste klarowne chyba* przeżycie.
Nie wiem jak się takową opinię też pisze do końca, więc napiszę jak czuje.
Przyleciał gołąb ! I to w weekend ! Super ! Uśmiech na twarzy !
Nie minęło 10 min już byliśmy w laboratorium
Waga zwyżka pół gieta więcej niż zamówione, jest tanio? Jest. Jest szybko? Jest. Jest spoko? Jest.
Dawno dawno temu my laboranci nie badali takich wszelakich substancji, po krótkim stwierdzeniu poszło ok 100mg-150mg per sniff, ok 5. minut odczekane, kolejne 150-200 na drugi kanał, drugie badanie
Nie powiem, leń, miękko, całkiem przyjemnie lecz czegoś brakowało takiego uuuu, może błogostanu ? A może to po prostu mi czegoś w tym brakuje ?
Jedyne porównanie mam z 4cmc od rcwolfa ale kiedy to było co nie ?
Lecz! Drugi laborant po badaniu 150mg+200mg per sniff pływał, pływał jak Jezus chodził pieszo po morzu, pixele mu tak nie wyrabiały że widział na wielokroć obrazu.
Co sądzić ? Może więcej serotoninki odłożone, albo jakiś inny czynnik gdzie sami laboranci nie mieli styczności z beta kamieniami przez rok czasu. Kto wie…
Sam produkt doszedł w miale, miale-Miał jak węgiel nie proch, gęsto dużo małych kryształków, łatwo skruszyć nie wyskakuje na boki.
Kolor? Żółto-przezroczysty.
Badania trwały jakieś 30 godzin może, znikło 10g załóżmy że 5-5 , dość szybko, czy to było parcie na dorzutke? Czy chciało się dojść do tego peaku po tym ? Ciężko powiedzieć. Wszystko zostało wybadane w przeciągu 30 godzin
Oceniając !
Pierwszy kontakt z cmkiek od pabla jak najbardziej ++ , szybka dostawa, kontakt strasznie prosty, wmiare przejrzyste menu.
Sam produkt ! 4cmc delux!
Laborant 1 6/10
Laborant 2 9/10
Dlaczego tak ? A dlatego że na jednego działał dość słabo, a drugi nie mógł się pozbierać
(obu miało conajmniej roczną przerwę)
Małe kryształki dość twarde, trzeba się
Trochę nadusić żeby mieć Procha
Dorzutki słabo działają, obiektywnie pisząc brakuje jakiegoś Kopyta w tym ? Może Nep? Nie znam się, nie wypowiem.
A co do spania to po zbadaniu Hmm 3G na laboranta sen przyszedł z 4 godzinnym opóźnieniem nizeli w normalnym cyklu spania
Zwala - brak, zmęczenie jak po dniu przy łopacie
Vendor-Pablo
Produkt 4cmc delux
Jakość 7/10
Cena 10/10
Dostawa 9/10
Kontakt 7/10
Czy mogę to polecić ? Tak mogę bo fajnie klatkuje obraz (może to kwestia osobista) ale nie żeby badać duże ilości kilka dni z rzędu bo wówczas jest uuu nie nadaje się do ciągów.
Różnica pomiędzy laborantami nie duża, nie było żadnych re magików przez dłuższy czas a różnica w działaniu diametralna jeden labo spokojnie m, a drugi zachwala do nieba tak go wyrabia deluxik
*po badaniu nie chce się pić alkoholu, dlaczego ktoś wie ?
Laboranci mieli Chmiel ale jedno piwerko to i dwie godziny mogło stać
*Strasznie się od siebie samego czuje ten zapach tego klefa, obu laborantów to potwierdziło. Poprostu kto wie ten czuje że były kamienie rozpatrywane .

Trochę z opóźnieniem ale miałem napisać co o tym sądzę to pisze !
4cmc od pabla, dwóch laborantów doświadczalnych oczywiście, nie było nic kamieniowane conajmniej rok czasu, więc czyste klarowne chyba* przeżycie.
Nie wiem jak się takową opinię też pisze do końca, więc napiszę jak czuje.
Przyleciał gołąb ! I to w weekend ! Super ! Uśmiech na twarzy !
Nie minęło 10 min już byliśmy w laboratorium
Waga zwyżka pół gieta więcej niż zamówione, jest tanio? Jest. Jest szybko? Jest. Jest spoko? Jest.Dawno dawno temu my laboranci nie badali takich wszelakich substancji, po krótkim stwierdzeniu poszło ok 100mg-150mg per sniff, ok 5. minut odczekane, kolejne 150-200 na drugi kanał, drugie badanie
Nie powiem, leń, miękko, całkiem przyjemnie lecz czegoś brakowało takiego uuuu, może błogostanu ? A może to po prostu mi czegoś w tym brakuje ?
Jedyne porównanie mam z 4cmc od rcwolfa ale kiedy to było co nie ?
Lecz! Drugi laborant po badaniu 150mg+200mg per sniff pływał, pływał jak Jezus chodził pieszo po morzu, pixele mu tak nie wyrabiały że widział na wielokroć obrazu.
Co sądzić ? Może więcej serotoninki odłożone, albo jakiś inny czynnik gdzie sami laboranci nie mieli styczności z beta kamieniami przez rok czasu. Kto wie…
Sam produkt doszedł w miale, miale-Miał jak węgiel nie proch, gęsto dużo małych kryształków, łatwo skruszyć nie wyskakuje na boki.
Kolor? Żółto-przezroczysty.
Badania trwały jakieś 30 godzin może, znikło 10g załóżmy że 5-5 , dość szybko, czy to było parcie na dorzutke? Czy chciało się dojść do tego peaku po tym ? Ciężko powiedzieć. Wszystko zostało wybadane w przeciągu 30 godzin
Oceniając !
Pierwszy kontakt z cmkiek od pabla jak najbardziej ++ , szybka dostawa, kontakt strasznie prosty, wmiare przejrzyste menu.
Sam produkt ! 4cmc delux!
Laborant 1 6/10
Laborant 2 9/10
Dlaczego tak ? A dlatego że na jednego działał dość słabo, a drugi nie mógł się pozbierać
(obu miało conajmniej roczną przerwę)Małe kryształki dość twarde, trzeba się
Trochę nadusić żeby mieć Procha

Dorzutki słabo działają, obiektywnie pisząc brakuje jakiegoś Kopyta w tym ? Może Nep? Nie znam się, nie wypowiem.
A co do spania to po zbadaniu Hmm 3G na laboranta sen przyszedł z 4 godzinnym opóźnieniem nizeli w normalnym cyklu spania

Zwala - brak, zmęczenie jak po dniu przy łopacie

Vendor-Pablo
Produkt 4cmc delux
Jakość 7/10
Cena 10/10
Dostawa 9/10
Kontakt 7/10
Czy mogę to polecić ? Tak mogę bo fajnie klatkuje obraz (może to kwestia osobista) ale nie żeby badać duże ilości kilka dni z rzędu bo wówczas jest uuu nie nadaje się do ciągów.
Różnica pomiędzy laborantami nie duża, nie było żadnych re magików przez dłuższy czas a różnica w działaniu diametralna jeden labo spokojnie m, a drugi zachwala do nieba tak go wyrabia deluxik

*po badaniu nie chce się pić alkoholu, dlaczego ktoś wie ?
Laboranci mieli Chmiel ale jedno piwerko to i dwie godziny mogło stać

*Strasznie się od siebie samego czuje ten zapach tego klefa, obu laborantów to potwierdziło. Poprostu kto wie ten czuje że były kamienie rozpatrywane .