Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
15.12.2025, 05:01
(05.12.2025, 18:20)TheEnd napisał(a): Duch tylko z początku przy pierwszym rzucie miał taką pastę, że szok.
Załadowałem 250mg to na 8h wyrwało mnie z butów. A morda mi się ani na chwilę nie chciała zamknąć. Równa czysta faza przez 6-8h. Libido też mocno wystrzelone. Aż przypomniały mi się początki lat 2000 Potem jak zamawiałem pastę to już nie miała nawet 10% mocy tej pierwszej.
U High Life temat jest po prostu słaby i nie ma co się oszukiwać i na Sile robić z t amfy.... Dobrą amfe.
Niekiedy na ulicy zdarza mi się trafić lepszą.
Ta załadowałes rozcierkie w proporcji 30g kofy 20 siarczanu czy jakoś tak , duch od początku tak robił ,i nie że pierwsza pasta lepsza bo jego pasta to rozcierka zresztą sam przyznawał , czyli wyjebalbys ten siarczan to kostnica %)
Co do high dawien temu test zrobiłem dla mnie to obok amf nie stało , to pamiętam jaki pocisk tolerki ,srerki %) tymczasem dziwne czasy bo żeby dostać porządny temat to sztuka , jednak jak jest źródło i przyjebiecie perełkę zapomnicie o tych ketonach faza produktywna przyjemna ,bez ubokow , na miejscu high widzę do tej pory problem z poprostu odpusc