Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
właśnie testował 4 inne osoby i też mówią że śmierdzi kocimi sikami albo zwirkiem dla kota.
Każdy kto nie spróbował z 5 osób mówi ze chwilę klepie podobnie do 4cmc albo to strucie od jakieś chemii
a później spać się chce po 30 minutach.
Nawet pisałem do esco czy nie pomyłka jakaś ale się tak strułem że 2 dni modliłem się w łóżku by nie wykitowac, że nie miałem mocy i ochoty się kłócić.
Dziwnie opisane było i pakowanie też było tak lipne jak nigdy u esco.
Te moje kamyki na zdjęciu biało przezroczyste w rzeczywistości lekko beżowo przezroczyste.
Każdy ma prawo pisać swoją opinię.
Nie wiem czy się pomylili i 4cmc wysłali bo pół roku temu brałem 4 cmc od nich i podobnie klepało że chwila bomby 4cmc i się spać chciało czy ten sort ma inny profil działania.
Zjadłem 1.5 grama a ledwo do siebie doszedłem po 3 dniach....
Strucie takie że kino i nikt mi nie płaci za opinie escobar wie że zamawiałem.
Admin napisz na priv to ci wyślę email
Po co miałbym kłamać jak chciałem walczyć o nagrodę za aktywność??? 🙃🤣
Za frajer mogę komuś to odesłać xD
Czekam na nowy sort jak będziesz miał inny Pablo 🙃
Jak nikt tego za darmo ode mnie nie chciał po spróbowanie to chyba nie wymyślam i leży 75% dalej tego co zamówiłem
Przez półtora miesiąca nikt chyba zdjęcia nie wrzucił a ja w ciągu niecałej godziny po odebraniu gołębia i od razu napisałem że śmierdzi dziwnie xD można to sprawdzić.
Nie wiem ja tylko napisałem że nie klepie jak 3cmc i się strułem i zostałem kłamca nazwany.
A pakowanie było inne niż zawsze.
Jakieś szyfry w opisie...
Nawet jest szansa jedna na milion że mógł im kryształ dobrze nie przereagować więc moglem się struc xD albo było co innego. ale nie szatan kłamca. XDDDD SERIO JAK CHCIAŁEM WALCZYĆ O DARMOWA NAGRODĘ ZA AKTYWNOŚĆ Xd
Sprawa wyjaśniana choć nie chciałem żadnych rekompensat xD niech wyjaśniają słowo przeciwko słowo ale nie lubię jak ktoś mnie kłamca nazywa nie biorąc pod uwagę tego co wyżej napisałem 😅 poczekamy zobaczymy.
Każdy kto nie spróbował z 5 osób mówi ze chwilę klepie podobnie do 4cmc albo to strucie od jakieś chemii
a później spać się chce po 30 minutach.
Nawet pisałem do esco czy nie pomyłka jakaś ale się tak strułem że 2 dni modliłem się w łóżku by nie wykitowac, że nie miałem mocy i ochoty się kłócić.
Dziwnie opisane było i pakowanie też było tak lipne jak nigdy u esco.
Te moje kamyki na zdjęciu biało przezroczyste w rzeczywistości lekko beżowo przezroczyste.
Każdy ma prawo pisać swoją opinię.
Nie wiem czy się pomylili i 4cmc wysłali bo pół roku temu brałem 4 cmc od nich i podobnie klepało że chwila bomby 4cmc i się spać chciało czy ten sort ma inny profil działania.
Zjadłem 1.5 grama a ledwo do siebie doszedłem po 3 dniach....
Strucie takie że kino i nikt mi nie płaci za opinie escobar wie że zamawiałem.
Admin napisz na priv to ci wyślę email
Po co miałbym kłamać jak chciałem walczyć o nagrodę za aktywność??? 🙃🤣
Za frajer mogę komuś to odesłać xD
Czekam na nowy sort jak będziesz miał inny Pablo 🙃
Jak nikt tego za darmo ode mnie nie chciał po spróbowanie to chyba nie wymyślam i leży 75% dalej tego co zamówiłem
Przez półtora miesiąca nikt chyba zdjęcia nie wrzucił a ja w ciągu niecałej godziny po odebraniu gołębia i od razu napisałem że śmierdzi dziwnie xD można to sprawdzić.
Nie wiem ja tylko napisałem że nie klepie jak 3cmc i się strułem i zostałem kłamca nazwany.
A pakowanie było inne niż zawsze.
Jakieś szyfry w opisie...
Nawet jest szansa jedna na milion że mógł im kryształ dobrze nie przereagować więc moglem się struc xD albo było co innego. ale nie szatan kłamca. XDDDD SERIO JAK CHCIAŁEM WALCZYĆ O DARMOWA NAGRODĘ ZA AKTYWNOŚĆ Xd
Sprawa wyjaśniana choć nie chciałem żadnych rekompensat xD niech wyjaśniają słowo przeciwko słowo ale nie lubię jak ktoś mnie kłamca nazywa nie biorąc pod uwagę tego co wyżej napisałem 😅 poczekamy zobaczymy.