Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Różnica między hexem a nepem
26.12.2025, 19:25
Hexen nie jest pusty, faza jest ukierunkowana na to co lubimy robic i wzmacnia chec podjecia jakiego kolwiek dzialania. Czy ryje glowe ? Mozliwe bo w koncu to stim, wiec pewnie tak jest ale tutaj to ja sie nie wypowiem z wiadomych powodow a nie lubie powielac czegos czego sam nie jestem w stanie potwierdzic badz zaprzeczyc.
Sam z siebie nie wpierdala na bank w "schizy" itp bo to wiem od osob ktore graja ze mna w otwarte karty i mi sciemy nigdy nie wpuscily
Nep nie ma kierunku, mozna powiedziec ze to czysty stim i trzeba go samemu kierunkowac.
Co do ubokow to w obu sytuacjach beda one takie same, tyle ze nepa zeby sie dobrze zrobic trzeba 2x tyle co hexa wiec po hexie beda mniejsze.
Hexa nie wali sie ilosciowo zeby nas poskladalo, ale dla dzialania jakie dostarcza.
Sam z siebie nie wpierdala na bank w "schizy" itp bo to wiem od osob ktore graja ze mna w otwarte karty i mi sciemy nigdy nie wpuscily

Nep nie ma kierunku, mozna powiedziec ze to czysty stim i trzeba go samemu kierunkowac.
Co do ubokow to w obu sytuacjach beda one takie same, tyle ze nepa zeby sie dobrze zrobic trzeba 2x tyle co hexa wiec po hexie beda mniejsze.
Hexa nie wali sie ilosciowo zeby nas poskladalo, ale dla dzialania jakie dostarcza.