Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
(20.12.2025, 09:03)Escobar napisał(a): kto ci placi za to ?
jestes jedyny co narzeka na nasz sort
podaj maila z ktorego zamawiales w ogole abym mogl potwierdzic ze faktycznie doszlo do zamowienia bo z tego co slyszalem jedynie przewijasz sie w darmowych nagrodach
2 razy już Ci email wysyłałem.
Nikt mi nie płaci.
Kurwa w ciągu 30 minut pisałem na forum że miałem samare dziwnie podpisana i wrzucałem zdjęcia towaru niby skąd to wzielem. Wysyłam na email ostatni raz email. Juz 2 razy wysłałem
Email taki sam jaki mam na forum
Narzekam bo nie jestem dupo luzem i było chujowe dla mnie i 4 ludzi.
i nikt tego nie chciał za free 🤣
i tyle każdy ma prawo opinie napisać.
a ty Frana palisz że kłamie...
jak nie kłamie...
bo pakę odebrałem i od razu zdjęcie wrzuciłem i napisałem że pakowanie chujowe i jakieś szyfy na samarze xD
Kłamie to cie jakiś chłop...
co pakę moja wysyłał.
Sprzedaje trefny towar pod twoja bandera i taka prawda.
Skąd wiem?
Bo w moim województwie teraz na mieście jest ten sam chujowe kryształ xD
ktoś sprzedaje uliczny kryształ jako twój
ale nie szatan kłamie xD Elo czekam na NOWĄ DOSTAWĘ
Gdybym kłamał dla kogoś z konkurencji to bym przyjął twoja ofertę że dasz mi 3 razy tyle co ktoś inny 🤣🤣🤣 ale nie kłamie i nikt mi nie płaci
(20.12.2025, 14:26)martio_vp napisał(a): Nie ma zdjęć? To proszę
A moje wyglądało inaczej i pachniało i KURWA OD ODRAZU NAPISAŁEM NA FORUM że chujowe pakowanie i wygląd jak krzemienie. Wiec sądzę że chłop od wysyłki w chuja poleciał xD
Mam to już w chuj już
Jeśli escobar mi na pw pisze ze kłamie z wszystkim to w chuj mam i napisze wam jak miałem
samare podpisaną "3074 heven" miał ktoś tak podpisane i chujowe pakowanie?

![[Obrazek: IMG-20251220-142435.jpg]](https://i.ibb.co/mFTWHMxx/IMG-20251220-142435.jpg)