Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
Chlory są bardzo specyficzne,
te kamienie po prostu z natury - no jebią - taka ich budowa ... nawet jak to oczyścisz to będzie jebauO
teraz jest kwestia tego - jak kto ma zajechany NOS - bo zakłądam 99% userów kupujących chlora właśnie tak to ładuje ( boSZZZ szkoda żołądka na to )
pomijam tu kwestie jak na kogo to działa, ma to swoje plusy i minusy, ale chlory SĄ no kurFa bardzo specyficzne
... i mają SPECYFICZNY zapach. Jednemu to "jebie" drugiemu to "pchnie" a trzeci to w sumie nawet nie wie co smyra, w ciulu ma zapachy, szczypanie czy uboki
=> byle by porobiło...
możę szanownemu koledzeSzatan69 to pachnie sikami, mnie to pachniało - rozpuszczalnikiem - czyli NORMALNIE
Sort nowy testowałam zaraz po wjeździe, działał tak jak chlor miał działać.
Na zapachu się specjalnie nie skupiałam, bo z regÓły po prostu chlor dla mnie śmierdzi.
ale - nie nie śmierdział kocimi sikami. Przyjemny nie był, ale to nie to.
to tylko teoria, bez urazy, i się nie obrażaj z przewrażliwenia na zejściu...
może nos masz już tak przeorany że receptory "mówią do Ciebie" że to tak jebie bo już przeginasz? wziąłeś to pod uwagę?
Sądzać po tym jak jeszcze dało się z TobąSzatan69 rozmawiać FAJNIE rok temu, tak teraz piszesz jak dobrze porobiony i nie ogrnięty gość.
może po prostu czas trochę zwolnić? i nie traktuj tego jak atak. Ale jeśli chodzi o obecny sort szanownego Escobar
- jest dla mnie topowym sortem, działa jak 3CMC, i ŚMIERDZI sobie jak 3CMC a jak kto określa ten zapach to już bardziej indywidualna sprawa. Dla mnie topka krajowa.
pozdrawiam serdecznie
bez spiny
te kamienie po prostu z natury - no jebią - taka ich budowa ... nawet jak to oczyścisz to będzie jebauO
teraz jest kwestia tego - jak kto ma zajechany NOS - bo zakłądam 99% userów kupujących chlora właśnie tak to ładuje ( boSZZZ szkoda żołądka na to )
pomijam tu kwestie jak na kogo to działa, ma to swoje plusy i minusy, ale chlory SĄ no kurFa bardzo specyficzne
... i mają SPECYFICZNY zapach. Jednemu to "jebie" drugiemu to "pchnie" a trzeci to w sumie nawet nie wie co smyra, w ciulu ma zapachy, szczypanie czy uboki
=> byle by porobiło...
możę szanownemu koledze
Sort nowy testowałam zaraz po wjeździe, działał tak jak chlor miał działać.
Na zapachu się specjalnie nie skupiałam, bo z regÓły po prostu chlor dla mnie śmierdzi.
ale - nie nie śmierdział kocimi sikami. Przyjemny nie był, ale to nie to.
to tylko teoria, bez urazy, i się nie obrażaj z przewrażliwenia na zejściu...
może nos masz już tak przeorany że receptory "mówią do Ciebie" że to tak jebie bo już przeginasz? wziąłeś to pod uwagę?
Sądzać po tym jak jeszcze dało się z Tobą
może po prostu czas trochę zwolnić? i nie traktuj tego jak atak. Ale jeśli chodzi o obecny sort szanownego Escobar
- jest dla mnie topowym sortem, działa jak 3CMC, i ŚMIERDZI sobie jak 3CMC a jak kto określa ten zapach to już bardziej indywidualna sprawa. Dla mnie topka krajowa.
pozdrawiam serdecznie
bez spiny