Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
30.12.2025, 18:07
Rweqerew333
Naprawdę tak napisałem?
Że 150? Jesteś pewien?
A może to tylko to, co chciałeś widzieć i tak naprawdę nie dostrzegasz tego co napisałem naprawdę?
Weź sprawdź dwa razy co tam napisałem bo na pewno nie to co mówisz.
Napisałem 80-150 a to duża różnica.
I tak, nadal uważam ze mniejsze dawki od 80mg są dla ciot a większe od 150 dla debili takich jak ja.
No bo kurka wodna, albo ćpam albo wkurwiam tylko nos jakimś mikrodawkowaniem dla leszczy.
Skoro chcę się naćpać to walę dawkę którą poczuję, która wyjebie mnie na orbitę, wystrzeli z kapci i zwinie w rulon.
Bo na tym polega ćpanie, o tym jest temat i do tego stanu każdy tu zmierza, do stanu odmiennej świadomości.
Żeby się kurwa naćpać mój drogi
Naprawdę tak napisałem?
Że 150? Jesteś pewien?
A może to tylko to, co chciałeś widzieć i tak naprawdę nie dostrzegasz tego co napisałem naprawdę?
Weź sprawdź dwa razy co tam napisałem bo na pewno nie to co mówisz.
Napisałem 80-150 a to duża różnica.
I tak, nadal uważam ze mniejsze dawki od 80mg są dla ciot a większe od 150 dla debili takich jak ja.
No bo kurka wodna, albo ćpam albo wkurwiam tylko nos jakimś mikrodawkowaniem dla leszczy.
Skoro chcę się naćpać to walę dawkę którą poczuję, która wyjebie mnie na orbitę, wystrzeli z kapci i zwinie w rulon.
Bo na tym polega ćpanie, o tym jest temat i do tego stanu każdy tu zmierza, do stanu odmiennej świadomości.
Żeby się kurwa naćpać mój drogi