Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
30.12.2025, 19:17
(30.12.2025, 16:17)Bortak42 napisał(a): 123456789
No ja próbowałem tego eksperymentu i różnica jest gigantyczna. No chyba, że się najesz chlorów, to wtedy neurony są powypalane na amen i nie ma zmiłuj, ale to już wtedy łeb spalony i to inna sytuacja. Po chlorach neurony się nie regenerują. No zgadza się NEP jest substancją, stymulantem SNDRI. No, a neurony to mogą się regenerować, ale na pewno nie po przesadzaniu z chlorami, a wtedy różnica naprawdę jest i to potężna.
Przede wszystkim to ty mylisz neurony z neuroprzekaznikami, a mimo, ze to jedna calosc, to jednak nie to samo. Wszystkie narkotyki, ktore podnosza ci znaczaco temperature ciala, powoduja umieranie neuronow lub ich uposledzenie, czesc z nich jest degradowana, a czesc z nich po prostu sobie jest, czesto powodujac w przyszlosci choroby neurodegeneracyjne jak np. alzheimer i wiesz dlaczego my cpuny mamy przejebane? Dlatego, ze narkotyki bardzo lubia sie z osrodkowym ukladem nerwowym, a ten z kolei ma bardzo ograniczone zdolnosci regeneracyjne w przeciwienstwie do obwodowego, obwodowy jest w stanie w pelni zregenerowac uszkodzone neurony - osrodkowy niestety nie, a malo tego - ma bardzo ograniczony obszar, bo regeneracja skupia sie tam glownie w obszarach hipokampu, tam tez tworzy glownie nowe polaczenia neuronalne, reszta obszaru w osrodkowym ma bardzo slabe zdolnosci regeneracyjne jesli chodzi o NEURONY - i niewazne jaki ty bedziesz brac narkotyk, jesli temperature ciala po nim masz taka, ze smazy ci sie mozg.
A kwestia NEUROPRZEKAZNIKOW jest taka, ze te zregeneruja sie zawsze tam, gdzie jest zdrowy neuron i z tego co opisalem wczesniej mozna wywnioskowac, ze ich mozliwy, maksymalny poziom staje sie co raz mniejszy z kazdym cpaniem, a w dodatku ich obszar, w mozgu, w ktorym moga w ogole wystepowac - co raz bardziej sie zmniejsza - fajnie wyglada MRI mozgu u cpuna, co?
niewazne czy to jest chlor czy nep, po tym i po tym sa neurony, ktorych nie da sie uratowac, tylko, ze po chlorze skutki sa bardziej oplakane przez pojebana temperature ciala, jaka potrafia euforyki zaserwowac.
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.