Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
(03.01.2026, 22:49)JureKiler napisał(a): Ja próbowałem z bratem po pierwszych liniach byliśmy w szoku tak nas fajnie zrobiło ale z każdą linią urok słabł i po kilkunastu godzinach już się nie opłacało tego walić na nos bo prawie nie robiło :/
poprzedni sort ten miękki kryształ był lepszy dla mnie bo robił cały czas, nawet po 2 dniach chlorami![]()
Btw. Nic mnie bardziej nie wkurwia niż to, że vendoorzy nie aktualizują sortów zamawiałem 3 miesiące temu od HL 3 i 4mmc zamówiłem 2 tygodnie temu i jeden i drugi sort jest inny a zdjęcia się nie zmieniają. Od początku.
Jeśli chodzi o "smyranie" to główną rolę tu gra tolerka...
Jeden będzie czuł do 10 lajna dorzutki ... a drugi już po 3cim ledwo ledwo złapie floU
No niestety... przy 3MMC/4MMC pomaga "na chwilę" zwiększenie towaru w ustawionej kresce, ale to tylko na chwile bo w końcu i tak już zostanie... tylko speed i "przećpanie".
Zawsze PRZED zabawą się przespać, pojeść, nie specjalnie ogarniać wysiłek/pracę fizyczną ... zawsze impreza wtedy lżejsza i dłuższa.
A co do różnych sortów, zgodzę się bo to trochę wkurwiające, tutaj w sensie "u prawie każdego vendora" musimy zazwyczaj liczyć tylko na siebie i swoje recki.
Chociaż lubimy jak nas vendor informuje o nowej wrzucie... tak trzeba brać pod uwagę, że ma wiele "magazynów" i czasami paka leci raz z tego raz z tego... i jest to loteria czasem co dotrze czy dzisiejszy czy wczorajszy sort
ale najważniejsze, że dociera...