Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
@"JureKiler" masz rację ... nie znam się ( na Tobie ) może jesteś ewenementem który na wyjebane w tolerke i zawsze Cię będzie smyrało jak trzeba
nie chcesz zarobić na swojej zajebistości?
myślę, że nie jeden ćpun by tak chciał... aby zawsze go smyrało jak trzeba i organizm nie regulował pod homeostazę kosmicznych bomb mefedronów klefedronów czy cholera tam wie czego jeszcze...
tolerka to podstawa "działania" organizmu, gdyby nie ta "regulacja" to wiele imprez zakończyło by się źlę, zwł kiedy dorzucamy, nie piszę teraz o zajechanych receptorach, ale do UJA Pana Jurek przeczytaj raz jeszcze co napisałeś
i odnieś się do 3MMC a nie nagle wyskakujesz z Mefedronem, piszesz o innym vendorze w temacie HL... i jeszcze inne...
ja pisałam strikte o 3MMC, ta zabaweczka działa troszkę inaczej niż Mefedron choć subiektywnie mogło by się zdawać, że działają podobnie...
nie chcesz zarobić na swojej zajebistości?
myślę, że nie jeden ćpun by tak chciał... aby zawsze go smyrało jak trzeba i organizm nie regulował pod homeostazę kosmicznych bomb mefedronów klefedronów czy cholera tam wie czego jeszcze...tolerka to podstawa "działania" organizmu, gdyby nie ta "regulacja" to wiele imprez zakończyło by się źlę, zwł kiedy dorzucamy, nie piszę teraz o zajechanych receptorach, ale do UJA Pana Jurek przeczytaj raz jeszcze co napisałeś

i odnieś się do 3MMC a nie nagle wyskakujesz z Mefedronem, piszesz o innym vendorze w temacie HL... i jeszcze inne...
ja pisałam strikte o 3MMC, ta zabaweczka działa troszkę inaczej niż Mefedron choć subiektywnie mogło by się zdawać, że działają podobnie...