Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
04.01.2026, 19:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2026, 19:48 przez DrakoMalfoy.)
(04.01.2026, 19:34)DarkSonia napisał(a): Co ma Twoja aktualna trzeźwość do tego co pisałeś wcześniej? XD
No jak to jakie zapytałaś mnie czy jestem trzeźwy pisząc to, to ci odpowiedziałem że od dwóch tygodni.
Już nie wiem szczerze jak napisać żeby podejść do ciebie tak żebyś zrozumiała co pisze.
Po prostu wypowiedziałem się na temat 2 sortów 3mmc które badałem w idealnie takich samych odstępach czasowych (6tygodni) w pełni zregenerowany, podniecony psychicznie o zajebistym nastawieniu mentalnym I POZYTYWNEJ MYŚLI TEGO CO ROBIĘ
I zauważyłem bardzo mocno wyczuwalne zmiany w mocy i jakosci sprzętu między jednym a drugim gdzie ten pierwszy potrafił 3 dni klepać bez spadku mocy nawet jak podchodziłem do niego po 48h wyjebany chlorami to miał moc jebany i fajnie robił.
A ten wspomniany drugi nowy sort 2 podejścia miałem i takie same zauważalne mocno spadki mocy po kilku dobrych godzinach w moim wypadku (8h) więc podwójnie go sprawdziłem i to samo odnotowałem. Że już nie ma takiej jakości i MOCY jak poprzednik i nie będziemy mogli kręcić na nim paru dni
Już bez odbioru myślę że zrozumiesz co napisałem nie zaśmiecajmy.
Be objective and honest.