Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
MeF został kiedyś okrzyknięty "królem dopalaczy" właśnie ze względu na to, że miał "idealne proporcje" ruszania dop/nor/ser
no i ... te dopaminkę rusza bardzo dobrze wgl mnie + ma idealny balans pomiędzy "mam wyjebane dzięki sero... a mam ochotę na coś dzięki dop-ie"
w tle delikatnie gra noradrenalinka żeby to wszystko ładnie spiknąć ze soboM
jak nie czuje już dopaminki wiem, że przeginam czy tam, że już czas kończyć.
Co innego sobie walnąć dupną przerwę min miesiąc najlepiej ze 3 ... zarzucić Mefa i nie czuć tej dopaminy, to raczej wiąże się z tym, że - nie dostałeś Mefa.
Bo żęby zajebać receptory dopaminowe to się trzeba nieźle postarać BY NIC NIE CZUĆ. A tego typu osoby to już raczej lecą do końca... na lekach potem ...
ps. @"Drako Malfoy" no to mnie qrfa zmartwiłeś
no i ... te dopaminkę rusza bardzo dobrze wgl mnie + ma idealny balans pomiędzy "mam wyjebane dzięki sero... a mam ochotę na coś dzięki dop-ie"
w tle delikatnie gra noradrenalinka żeby to wszystko ładnie spiknąć ze soboM
jak nie czuje już dopaminki wiem, że przeginam czy tam, że już czas kończyć.
Co innego sobie walnąć dupną przerwę min miesiąc najlepiej ze 3 ... zarzucić Mefa i nie czuć tej dopaminy, to raczej wiąże się z tym, że - nie dostałeś Mefa.
Bo żęby zajebać receptory dopaminowe to się trzeba nieźle postarać BY NIC NIE CZUĆ. A tego typu osoby to już raczej lecą do końca... na lekach potem ...
ps. @"Drako Malfoy" no to mnie qrfa zmartwiłeś