Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
[TUTORIAL] Prywatność totalna: GrapheneOS + Router LTE. Jak stać się „niewidzialnym”?
nie wiem co bym musial robic zeby zapierdzielac bhp z telefonem z graphenem, nie przekonalo by mnie nawet jak bym byl pakowaczem u Escobara
za mala szkodliwosc czynu nawet jak bym do 10 lat dostal to by sie wybronil albo z trojke wylapal,
panie tyle zachodu to naprawde musialbym byc samym Escobarem i to już tym co nie żyje

ale łap + bo to przydatne ale nie dla mnie
Chciałem zalozyc konto na Badoo i sie nie dalo po kilku próbach zalogowalo mnie..patrze jakies konto. Co sobie poczytałem to moje.
Więc co jak ktoś z takich wlasnie ubezpiezpieczalni taki numer posiada?
Przecież te numery nieaktywne zaraz znów lecą w obieg.
za mala szkodliwosc czynu nawet jak bym do 10 lat dostal to by sie wybronil albo z trojke wylapal,
panie tyle zachodu to naprawde musialbym byc samym Escobarem i to już tym co nie żyje

ale łap + bo to przydatne ale nie dla mnie

Cytat:• Zmieniaj karty SIM w routerze jak najczęściej (kupuj pre-paidy za gotówkę).Hoxed a kto mi te karty zarejestruje?
Cytat:• Nigdy nie podawaj nikomu numeru karty, która siedzi w routerze.Kiedyś zakupiłem numer telefonu, zarejestrowałem i dzień później patrze ze moja polisa na samochod wygasnie, wszedlem w link i pozniej dzwonili do mnie z tej ubezpieczalni. Oczywiscie to nie moj samochod ani jeden ani drugi
Chciałem zalozyc konto na Badoo i sie nie dalo po kilku próbach zalogowalo mnie..patrze jakies konto. Co sobie poczytałem to moje.
Więc co jak ktoś z takich wlasnie ubezpiezpieczalni taki numer posiada?
Przecież te numery nieaktywne zaraz znów lecą w obieg.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)